TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
UNEX DH 441 /vladaZ/ 1:32
Moderators: iconmaster, braintech
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Re: UNEX DH 441 /vladaZ/ 1:32
toto si rád pozriem...Držim prsty 
-
sanghaikid | --
- Name: Luk
Pre mna ako nenarocneho, by to stacilo i v takejto podobe bez čriev, no s tym motorom to uz bude na inej urovni... sice neskoro ale predsa budem sledovat.
Nie som hoden tvoriť, preto iba obdivujem.
Krásne detaily, len si mohol dať ten motor v šedej, vyzeralo by to lepšie, al aj tak super

Tieto stroje ako aj caterpillar majú motory vo farbe celého stroja.
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.
Ahoj,
je to tak, nové stroje měly motory lakovány společně s celým strojem. Kdyby to byla ale nějaká stará 411, samozřejmě by mohl být motor v odlišné barvě.
Každopádně za každou větu děkuju, i vaše modely sleduji. Jsou moc pěkné.
Teď mám malý zádrhel, stále jsem se nedostal k nějaké fotce prostoru mezi motorem a rozvaděči hydrauliky. Kdo by věděl, jak to vypadá za motorem, předem mu děkuji.
je to tak, nové stroje měly motory lakovány společně s celým strojem. Kdyby to byla ale nějaká stará 411, samozřejmě by mohl být motor v odlišné barvě.
Každopádně za každou větu děkuju, i vaše modely sleduji. Jsou moc pěkné.
Teď mám malý zádrhel, stále jsem se nedostal k nějaké fotce prostoru mezi motorem a rozvaděči hydrauliky. Kdo by věděl, jak to vypadá za motorem, předem mu děkuji.
Beriem späť, som myslel, že to malo žltý motor len po GO. My "skôr narodení" vieme ako také plánované GO fungovali, často tam išli stroje, ktoré to vôbec nepotrebovali, vymenili sa tlakové hadice a celé sa to streklo (vrátane motora), často sa vrátili k majiteľovi v horšom stave, ako odišli...ale to už spamujem
nenechaj sa rušiť a pokračuj