Off topic: Tak ale mohli by sme dat dalsie kolo triciek. Bol by zaujem?
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Cena primátora mesta Nitry XIX. ročník - 19.10.2013
Re: Cena primátora mesta Nitry XIX. ročník - 19.10.2013
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Off topic: Ja by som jedno zobral
Off topic: Ja tiež jedno.
Na stole: MPR I (Velká kniha vystřihovánek - Richard Vyškovský)
V príprave: Messerschmitt Me 109 G-5 (Kartonowa Kolekcia)
Hotové: Nestojí za reč - vrátenie k modelom - 1.8.2013 - momentálne sa učím retušovať
V príprave: Messerschmitt Me 109 G-5 (Kartonowa Kolekcia)
Hotové: Nestojí za reč - vrátenie k modelom - 1.8.2013 - momentálne sa učím retušovať
Tričko vezmem aj ja. Len, či sa v Nitre objavím to ešte neviem, uvidím. 
"Ži preto, aby si niečo dokázal.
Dokáž niečo, aby vedeli, že si žil."
Ja by som si tiež dal a možno aj niektorý čo už majú ošúchanejšie by tiež chceli 
Nie je dôležitý cieľ, ale cesta.
Vytiahol som z archívu tému "objednávka tričiek"
Svoj prípadný záujem môžte prejaviť tam, idem ešte napísať Trak-torovi, či to vlastne ešte vie zariadiť

Svoj prípadný záujem môžte prejaviť tam, idem ešte napísať Trak-torovi, či to vlastne ešte vie zariadiť
Ako uz pisal bambulo, modely je mozne prihlasit aj cez web http://prihlasenie.mkzobor.sk/. Chcel by som vsetkych poprosit, aby si to nenechavali na poslednu chvilu a urobili tak co najskor.
Prihlasovanie sa konci den pred akciou. Ak si to nechate na poslednu chvilu, tak sa moze stat, ze sa prihlasite uz neskoro a budeme to musiet pisat rucne na vystave
.
Vdaka za pochopenie.
Prihlasovanie sa konci den pred akciou. Ak si to nechate na poslednu chvilu, tak sa moze stat, ze sa prihlasite uz neskoro a budeme to musiet pisat rucne na vystave
Vdaka za pochopenie.
Mal by niekto záujem o odvoz zo ZA do NR a späť? Zrejme pôjdem autom, tak by som mohol zobrať troch.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Off topic: O tricko by som mal zaujem zase aj ja..

Bohužial na akciu sa nedostavím... pak dni po akcii idem na chvilu domov a tak by to bolo nelogicke zeby som siel Praha- Nitra a spet a o par dni zase Praha -ML- PrahaTak dufam ze nabuduce..