TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Pomoc

pet1972 | 53
Name: Peter Kováč

Re: Pomoc

Postby pet1972 » 07 Oct 2013 20:40

V LV mám na výber galériu v múzeu alebo synagógu (100€/mesiac) alebo MsKS, tam sa mi ešte neozvali...ale s propagáciou je to bieda a aj prístup k umeniu je tu na bode mrazu...ešte skúsim známeho, vystavuje obrazy v kaviarni, ale keďže sa tam fajčí, prítulka to moc nekvituje.

serpens | 42
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 07 Oct 2013 21:36

Skus najst dobru restiku, nieco na vyssej urovni a mozes to tam rovno aj predavat.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

Ing. Spendlik | 44
Name: Tomáš

Postby Ing. Spendlik » 10 Oct 2013 21:27

Páni a určite aj dámy,
nemá niekto skúsenosti s tlačením nálepiek? Chcel by som si trošku prispôsobiť helmu na motokáry. Návrh motívu mám, helmu tiež :) , chýba mi však informácia na aký materiál a kde to mám nechať tlačiť. Nálepka (nálepky) by mali vydržať priame svetlo (okrem indoor kartingu určite budem používať prilbu aj vonku).
Ďakujem za akúkoľvek info.
Spendlik

atlon | 48
Pán laserov
Name: attila

Postby atlon » 10 Oct 2013 21:33

skús nejakú reklamku, buď ti to spravia ako sieťotlač, alebo pokiaľ majú tlačiareň na bilboardy na ktorej vedia potlačiť aj nálepky, tak ti to vytlačia na tom :wink: v dnešnej dobe už skoro každá reklamka má túto možnosť
Armin is the best

Ing. Spendlik | 44
Name: Tomáš

Postby Ing. Spendlik » 10 Oct 2013 21:35

Sakra, viac ako osem rokov sa pohybujem v reklame a toto mi absolútne neprišlo na um. Dnes mi to nejak nemyslí. Vďaka!

trdlo | --

Postby trdlo » 12 Oct 2013 20:15

hodilo by sa mi info o wifi v uk na trase dover - bradford
zajtra idem na lod tak pred tym kuknem na net niekde na autogrile ale pak uz som v trubke
jo a ako to je s parkovanim a bezpecnostou nerad bych aby ma nejaky vyrostkovia zapichli

popripade ak niekto z vas je na trase tak mozem aj kafe pause spravit predpokladam ze na obed sa preplavim cize v poobednajsich hodinach poletim po dialnici

Roman | 52
4K+
Name: Roman

Postby Roman » 13 Oct 2013 16:20

neviete nietko postup ako naskenovane negativy fotiek upravit pomocou nejakeho programu v pc tak aby z toho vznikly normalne fotky?

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 13 Oct 2013 16:47

otvoriť pomocou Irfanview, kliknúť hore na lište na Image a vybrať položku Negative ;)

Image
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

laki | 47
Name: laki

Postby laki » 29 Oct 2013 10:39

nazdar pani, otazka do plena. je mozne niekde v BA (alebo e-shop) kupit cierny vykres gramaze 160g, resp 200g/m2 ? google mi nepomohol, alebo ma zle klucove slovaaaa
vdaka.

Bambulo | --
Name: Robo

Postby Bambulo » 29 Oct 2013 10:45

ja somto kupoval standardne vo vacsich papiernictvach , alternativne v predajni s vecami na vizitky ,obalky a podobne nezmysly . Vizitkovy papier ma tusim 200g a je v A4. 180g som kupil ako format A2 v predajni s farbami , kriedami , platnami pre vytvarnikov .
Cize mozno klucove slova "vizitky" a " vytvarnicke potreby"

Return to “Rest room // Rest Room”