TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pomoc
Re: Pomoc
V LV mám na výber galériu v múzeu alebo synagógu (100€/mesiac) alebo MsKS, tam sa mi ešte neozvali...ale s propagáciou je to bieda a aj prístup k umeniu je tu na bode mrazu...ešte skúsim známeho, vystavuje obrazy v kaviarni, ale keďže sa tam fajčí, prítulka to moc nekvituje.
Skus najst dobru restiku, nieco na vyssej urovni a mozes to tam rovno aj predavat.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
- Ing. Spendlik | 44
- Name: Tomáš
Páni a určite aj dámy,
nemá niekto skúsenosti s tlačením nálepiek? Chcel by som si trošku prispôsobiť helmu na motokáry. Návrh motívu mám, helmu tiež
, chýba mi však informácia na aký materiál a kde to mám nechať tlačiť. Nálepka (nálepky) by mali vydržať priame svetlo (okrem indoor kartingu určite budem používať prilbu aj vonku).
Ďakujem za akúkoľvek info.
Spendlik
nemá niekto skúsenosti s tlačením nálepiek? Chcel by som si trošku prispôsobiť helmu na motokáry. Návrh motívu mám, helmu tiež
Ďakujem za akúkoľvek info.
Spendlik
skús nejakú reklamku, buď ti to spravia ako sieťotlač, alebo pokiaľ majú tlačiareň na bilboardy na ktorej vedia potlačiť aj nálepky, tak ti to vytlačia na tom
v dnešnej dobe už skoro každá reklamka má túto možnosť
Armin is the best
- Ing. Spendlik | 44
- Name: Tomáš
Sakra, viac ako osem rokov sa pohybujem v reklame a toto mi absolútne neprišlo na um. Dnes mi to nejak nemyslí. Vďaka!
hodilo by sa mi info o wifi v uk na trase dover - bradford
zajtra idem na lod tak pred tym kuknem na net niekde na autogrile ale pak uz som v trubke
jo a ako to je s parkovanim a bezpecnostou nerad bych aby ma nejaky vyrostkovia zapichli
popripade ak niekto z vas je na trase tak mozem aj kafe pause spravit predpokladam ze na obed sa preplavim cize v poobednajsich hodinach poletim po dialnici
zajtra idem na lod tak pred tym kuknem na net niekde na autogrile ale pak uz som v trubke
jo a ako to je s parkovanim a bezpecnostou nerad bych aby ma nejaky vyrostkovia zapichli
popripade ak niekto z vas je na trase tak mozem aj kafe pause spravit predpokladam ze na obed sa preplavim cize v poobednajsich hodinach poletim po dialnici
otvoriť pomocou Irfanview, kliknúť hore na lište na Image a vybrať položku Negative 

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
ja somto kupoval standardne vo vacsich papiernictvach , alternativne v predajni s vecami na vizitky ,obalky a podobne nezmysly . Vizitkovy papier ma tusim 200g a je v A4. 180g som kupil ako format A2 v predajni s farbami , kriedami , platnami pre vytvarnikov .
Cize mozno klucove slova "vizitky" a " vytvarnicke potreby"
Cize mozno klucove slova "vizitky" a " vytvarnicke potreby"