TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Cena primátora mesta Nitry XIX. ročník - 19.10.2013

Panther | 35
PinkPanther
Name: Palo Višňovský

Re: Cena primátora mesta Nitry XIX. ročník - 19.10.2013

Postby Panther » 19 Oct 2013 23:29

Ja hodnotím akciu nadmieru pozitívne. Modelov bolo vela, kvalita stúpa, atmosféra bola bratská človek stretol známe tváre prehodil slovko-dve, pokochal sa, nakúpil čo bolo treba proste za mňa palec hore. Teplotu a hustotu neriešim proste tá hala má svoje možnosti. Organizátorom patrí velká vďaka že to všetko pre nás robia. Jo a všetkým ktorým som nestihol podať ruku nazdar :victory: je nás proste dosť

Major | 67
Veľký milovník Tatier
Name: Oto

Postby Major » 19 Oct 2013 23:45

... tak Mladá Boleslav a Doksy dorazily domů ...
teraz som si to pozrel na mape, že kde to je!
Pánové, smekám!
A som rád, že sme sa stretli.

A organizátorom tejto akcie držím palce do ďalších ročníkov
"Komu není dáno, tomu se nedá dát." J.Werich

balu11 | --
Name: Milan Martinec

Postby balu11 » 20 Oct 2013 00:05

Ahojky kamarádi. Potvrzuji slova Martina. Dorazili jsme v pohodě a v pořádku domů. Co napsat k této akci? V této chvíli je to pro mne opravdu těžké. Desítky těch nejúžasnějších dojmů, myšlenky letí hlavou rychlostí blesku, neuspořádaně a chaoticky. Tak snad popořadě. Jako první bych vyslovil poděkování za ocenění Němky, nesmírně si toho vážím, protože to je moje první medaile v tomto oboru lidské činnost. Moc dík. Abych se přiznal, když tam došly další modely železniční techniky, jen jsem obdivně vzdychl, Romanův Leopold, další pak WR 360 C12, ale i Ty Brejlovce a ty další modely, tak bych nechtěl být v kůži hodnotící komise, pro mne by to byl opravdu těžký úkol určit ten nejlepší model, všechny ty modely byly prostě úžasné. Čeho si cením stejně jako té medaile, bylo to parádní setkání s kamarády z modelářského fora, konečně si potřást tlapami s lidmi, se kterými jsem se setkával zatím jen na modelářském foru, ale i s ostatními modeláři u debat, ať už uvnitř sálu, tak i venku před sálem. S Martinem jsme seděli osm hodin v autě na zpáteční cestě, utekla ta cesta jak voda, znova a znova jsme rozebírali celou výstavu, vzpomínali co kdo a jak, obdivovali modely a....., nu co mám vám povídat. :wink: A že byl vydýchaný vzduch? Byl, no a co, copak touto prkotinou lze vyvážit tuto fantastickou akci? Určitě ne, tak se vyběhlo na chvíli ven, vždyť venku bylo tak krásně, nebo na chodbu, vyvětrat a pokoukat na nabídku modelů. Že bylo málo místa? Bylo, ale není to známka a důkaz toho, jakých obrátek tato akce každoročne nabývá? Určitě ano a je to přeci dobře.
Co dodat závěrem? Zcela určitě sem patří vyslovit poděkování organizatorům akce, velké poděkování a velký obdiv. Podle mne to zmákli na jedničku s hvězdičkou. Víte, já věřím, že určitě docházelo k provozním , nečekaným zmatkům, ty se přeci na takovýchto akcích stávají. Ale známkou té velké profesianility organizátorů je, že my, soutěžící, diváci a návštěvníci, jsme nepoznali, že se něco nekalého děje, tedy alespoň já jsem nic takového nezaznamenal. Takže, fantastická akce, úžasní lidé a v sobě jen ty nejhezčí dojmy a na dlouhá léta hezké vzpomínky, to je pro mne "NITRA 2013". :big smile:
PS: Také pověsím sem nějaké fotky v neděli.
"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )

paluso | 50
Name: Pavol

Postby paluso » 20 Oct 2013 00:46

No len pekne sem fotky. To, že už tu nejaké sú, nech nikoho neodradí. Sú tu aj takí zúfalci, ktorí museli byť v robote a nemohli sa prísť pozrieť osobne. Takže na fotky čakám. Som chodil ako nedočkavé malé decko dneska v práci, každých asi 10 minút pozerať na fórum, či už niekto dal nejaké fotky.

Major | 67
Veľký milovník Tatier
Name: Oto

Postby Major » 20 Oct 2013 00:50

... pozerať na fórum, či už niekto dal nejaké fotky.
:haha:

aj ja...
"Komu není dáno, tomu se nedá dát." J.Werich

kamen | --

Postby kamen » 20 Oct 2013 08:10

Vďaka za akciu, mimochodom Trnava - kúsok od Blavy a dokopy nik tam nebol, Kyjov - od Blavy bližsie ako Nitra, velké priestory, nik tam nebol, Hodonín tak isto, Martin, mohol by som písať donekonečna. A hlavne kedysi Šaštín. Ešte niečo, čo stále opakujem- väčšinu akcií organizujú plasťáci, my sa tam len s ich dovolením napcháme a ak sa niekto z papierákov snaží urobiť čisto papierácku akciu, tak mu úspešne hádžeme polená pod nohy rečami a neúčasťov.
Prosím, ďalej sa venujte iba Nitre, ak má niekto potrebu reagovať na môj príspevok, tak do ss.

Bambulo | --
Name: Robo

Postby Bambulo » 20 Oct 2013 11:16

ono je to tak , ze sa rokmi podarilo v Nitre ziskat status velkej vystavy s medzinarodnou ucastou ... cim teraz myslim z hladiska papierakov ucast najsor kamaratov z Ciech , ktorych som kedysi zacal osobne pozyvat a neskor par ludi z Polska (Leszek hlavne z komercnych dovodov) co pritiahne viac ludi .
Co sa tyka samostatnej papierackej akcie ... to je podla mojho nazoru na Svk este komplikovane ... ano , boli pokusy , ale samostatne nas papierakov vela nieje a tym ze sme roztruseni po celej republike nie vzdy kazdy ma moznost prist , preto si myslim , ze forma vystavy v spolupraci s plastakmi je v nasich podmienkach dobra cesta
... posledna vec k tomu je organizacna stranka , priestory , zmluvy , platenie a podobne veci ... kedysi sme riesili oficialny klub , obcianske zdruzenie ako pravny subjekt ... to by po organizacnej stranke vsetkemu pomohlo ale dopadlo to , ako dopadlo , tak si myslim ze tato forma organizovania vystav je pre nas vyhodna
... asi uz moc pisem :big smile:

na odlahcenie zaber obrovskej ucasti modelov malej dopravnej techniky cca o 10:00 :victory: ... o pol hodinu to uz zas bolo uplne inak

pet1972 | 54
Name: Peter Kováč

Postby pet1972 » 20 Oct 2013 12:05

..... ucast najsor kamaratov z Ciech , ktorych som kedysi zacal osobne pozyvat a neskor par ludi z Polska (Leszek hlavne z komercnych dovodov) ....
Ešte ťa doplním, druhý rok, čo sa zúčastňujú aj modelári z maďarského papermodelers.hu vďaka Attimonovi, tohto roku ich prišlo myslím šesť.

Brzdič | 40
2K+
Name: Ondra

Postby Brzdič » 20 Oct 2013 13:06

Koukám že se vám letos sešli opravdu parádní modely, díky za fotky opravdu je na co koukat. :wink:

Roman | 53
4K+
Name: Roman

Postby Roman » 20 Oct 2013 15:08

prva cast fotiek

Return to “Archiv 2013”