TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
ROYAL CAROLINE 1749 /DORIS/ 1:40
Moderator: Fito
Re: ROYAL CAROLINE 1749 /DORIS/ 1:40
To sme radi, že pokračuješ.
- martanek411 | --
Welcome back DORIS
I když jsi mi zkazila konec roku ... zase jsem si připomněl, že v podstatě nic neumím .
I když jsi mi zkazila konec roku ... zase jsem si připomněl, že v podstatě nic neumím .
Konečne, Doris. Máš SS.
Jano
Jano
Lepenia sa nebojte, na počet dielov nehľaďťe
Ahojte přátelé, děkuji všem za milá slova.
No musím se polepšit a více se věnovat plachetnicím.
A protože posádka začíná remcat, tak musím stůj co stůj pokračovat dál, ať mne nehodí přes palubu....
Na stole jsou již láhve s vínem a skleničky, ale královna si posteskla, že tam není nic k jídlu a chybí i židličky, tak to jdu napravit.

A protože posádka začíná remcat, tak musím stůj co stůj pokračovat dál, ať mne nehodí přes palubu....

Doris
Toto mi tu chýbalo, teším sa že pokračuješ, pripomienky nemám žiadne 
Děkuji za milá slova, někdy člověk potřebuje pauzu, aby nabral novou sílu a také aby si spoustu věcí promyslel a uvědomil, jakou cestou se má ubírat. Modelařina mne opět baví a užívám si ji plnými doušky, ostatně přikládám novou sérii fotek z prací na interiéru, dnes jsme dokončila židle a nějaké to ovoce k snědku....Toto mi tu chýbalo, teším sa že pokračuješ, pripomienky nemám žiadne

Doris
Vítej doma, protože tady si skutečně doma. Přeci jen ty "paneláky" to není to, co z tebe dělá tu naší Doris, ale tyhle stolečky, židličky a ovocíčko.
moje webové stránky kde naleznete mojí tvorbu - modely nejen automobilů | za obzorem
Už si tam len sadnúť, mňam...
Je to paráda sledovať Tvoju robotu.
Poriadok je pre blbcov, inteligent zvláda chaos...
Opäť perfektné.
Tie flaštičky sú z plexiskla?
Tie flaštičky sú z plexiskla?
Ahojte kamarádi, moc Vám všem děkuji za komentáře a ohlasy k mé práci.
Plastové modely moderních lodí mají také něco do sebe, ale nyní mám omezenou možnost stříkání barev kvůli nízkým teplotám, takže jsem se vrátila k RC a musím říci, že ta práce v interiéru mne fakt baví.
Láhve a skleničky jsou z čirého PS plastu (nechávám si prázdné rámečky, co mi zůstanou po plastových modelech). Tento plast pak tvaruji nad svíčkou a dál opracovávám skalpelem a vodním smirkem.
Dnes jsem zhotovila psací stůl a dotáhla světla, ještě přidám nějakou výzdobu + obrazy na stěny kajuty. A najde se i něco pěkného navíc….

Plastové modely moderních lodí mají také něco do sebe, ale nyní mám omezenou možnost stříkání barev kvůli nízkým teplotám, takže jsem se vrátila k RC a musím říci, že ta práce v interiéru mne fakt baví.
Láhve a skleničky jsou z čirého PS plastu (nechávám si prázdné rámečky, co mi zůstanou po plastových modelech). Tento plast pak tvaruji nad svíčkou a dál opracovávám skalpelem a vodním smirkem.
Dnes jsem zhotovila psací stůl a dotáhla světla, ještě přidám nějakou výzdobu + obrazy na stěny kajuty. A najde se i něco pěkného navíc….

Doris