Je čas to tady trochu oživit. Přecejen Lužánky se blíží a je třeba trochu poškádlit konkurenci Jak můžete vidět, střední část spolu s křídly už je hotová no a já se můžu přesunout do zadní části. Přechod mezi přední a zadní částí je demetně řešen, takže není divu, že to dopadlo tak jak to dopadlo. Na fotce to až tak hrozné není ale v reálu děs bjes. Naštěstí už mám představu o tom co s tím provedu.
Mas to super, pokial mozes, skus narobit aj trochu detailnejsie fotky kridel pri koreni, pripadne aj toho stredoveho tunela za kabinou, pripadne aj daky opisny postup ako si co lepil, ...model mam v zbierke, nech mam k lepeniu daku inspiraciu a od koho odkukavat no a este uvidime ako pojde tatra ale uz poskulujem po dacom s kridlami, rozdhodujem sa medzi f14, f16, a tymto - asi pokial nepridu darceky od fita alebo sonyho
Práve na stole - P50, uz hotovo - Galéria Mato kolo
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
Tak něco málo z pokroku Dodělal jsem směrovku. Práce šla celkem dobře, jen bylo potřeba upravit plášť směrovky. v přední části bylo třeba proříznout větší drážku, viz fotka. Dále přibyla výškovka
Nyní pracuju na podvozku. Práce probíhá vcelku dobře, jen jsem měl problém ve dvou věcech. Zaprvní u příďového podvozku je autorový cizí členit díly na levé a pravé, takže máte dva levé nebo dva pravé . Na fotce můžete vidět jak jsem se s tím vypořádal u jednoho dílu. A za druhé je celkem boj, umístit podvozek na své místo. Buď jsou díry uplně jinde a nebo jsou díry zaslepené kostrou. Takže muselo nastoupit dovrtávání Kostra podvozku spájena z drátu 1mm.
Krasa... A ako kukam po kludnom lete si opat pustil forsaz (v lepeni) ale podivana fantasticka, este tusim dokoncit kabinku a mozno nejake strelivo a hotovo... noooo inspiracia stoji za to!
Práve na stole - P50, uz hotovo - Galéria Mato kolo
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
Díky. Plachta je z papírového kapesníku. Na nelepitlený povrch (folie) položim vyříznutou plachtu. To napatlám hodne řídkým herkulesem tak aby byla celá mokrá. Během tohoto patlání už ji fotmuju do požadovaného tvaru. Až Mám napatláno tak ji opatrně vezmu a jen položím na model a případně dotvaruju. Po zaschnutí barvím a patinuju