Hlavne sprav reálnu fotku ,a nie fotku vo Fotošope...
Model máš parádny, fotošop si nezaslúži...
Asi toľko k tomu.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Tornado GR.1 /Halinski/ 1:33
Re: Tornado GR.1 /Halinski/ 1:33
A co je na tom. Však já neuprauju fotku letadla, jen to usadím do fotografie, která lépe vystihuje prostědí. Bohužel na zahradě letiště nemám a Tornádo s pozadím stodoly by asi taky dobře nevypadalo.
Příště vám klidně doložím i originál fotku a můžete si to pixel po pixelu srovnat
Příště vám klidně doložím i originál fotku a můžete si to pixel po pixelu srovnat
Ale akú vlnu pobúrenia, len chce každý vidieť hlavne fotky samotného modelu na nejakom schopnom podklade, fotky upravujú mnohí, ale vždy pridajú aj samostatne nafotené mašiny
takže to neber zle.
A k tomu spätnému ťahu - nieje to nič nezvyčajné a žiaden zázrak, má to drvivá väčšina moderných lietadiel
A k tomu spätnému ťahu - nieje to nič nezvyčajné a žiaden zázrak, má to drvivá väčšina moderných lietadiel
Live hard, ride easy.
No jo tak na focení ještě nebyl čas a hlavně nebylo kde 
A hlavně jsem tak v 70% cesty takže na nějaké finální focení je ještě hodně času
A hlavně jsem tak v 70% cesty takže na nějaké finální focení je ještě hodně času
A mne sa to páči. Aj fotka aj stavba aj výsledný model, ktorý je parádny. Jediné čo sa mi nepáči sú tie handry na ňom 
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
Zdar,
No ja osobne som modelar, ktoreho fotografovanie vobec nebavi. Preto sa s tym neondzim. Ale kedze mame, co sa da robit tu demokraciu tak mi to nevadi. Fotka vyzera dobre.
Ja osobne netravim cas za fotosopom, mna to ani nebavi. A ze mam zle fotky? Nevadi.
Jo a urcite nie je bezne pouzivane riesenie spatneho tahu ako ma Tornado na modernych lietadlach (samozrejme spatny tah pouzivaju vsetky, ale tie klapky co sa "postavia" za vytokove trysky u Tornada som fakt ze videl len u Tu -154 alebo Il-62?). Ono to vlastne ani neni spatny tah v pravom slova zmysle, ale len odrazenie plynov z trysky opacnym smerom). Jasne, ze moderne rury maju nastavitelne trysky (vektorove ovladanie tahu ci ako sa tomu nadava), vdaka comu aj dokazu niektore neuveritelne kusky, ale taketo klapky bezne nevidno. Dokonca aj hodne nove masiny maju padaky alebo namornici haky na palubach (plus brzdiace stity a ovladacie plochy nastavene na "mantinely".
Aloha, M
No ja osobne som modelar, ktoreho fotografovanie vobec nebavi. Preto sa s tym neondzim. Ale kedze mame, co sa da robit tu demokraciu tak mi to nevadi. Fotka vyzera dobre.
Ja osobne netravim cas za fotosopom, mna to ani nebavi. A ze mam zle fotky? Nevadi.
Jo a urcite nie je bezne pouzivane riesenie spatneho tahu ako ma Tornado na modernych lietadlach (samozrejme spatny tah pouzivaju vsetky, ale tie klapky co sa "postavia" za vytokove trysky u Tornada som fakt ze videl len u Tu -154 alebo Il-62?). Ono to vlastne ani neni spatny tah v pravom slova zmysle, ale len odrazenie plynov z trysky opacnym smerom). Jasne, ze moderne rury maju nastavitelne trysky (vektorove ovladanie tahu ci ako sa tomu nadava), vdaka comu aj dokazu niektore neuveritelne kusky, ale taketo klapky bezne nevidno. Dokonca aj hodne nove masiny maju padaky alebo namornici haky na palubach (plus brzdiace stity a ovladacie plochy nastavene na "mantinely".
Aloha, M
Zilinsky primat(or) v starej forme. Aj Anicka z Cadecky:)
https://www.youtube.com/watch?v=MaR3eZJEQIs
A dalsi Janko:
https://www.youtube.com/watch?v=BBbQbMWQF1o
https://www.youtube.com/watch?v=MaR3eZJEQIs
A dalsi Janko:
https://www.youtube.com/watch?v=BBbQbMWQF1o
Ja som ani o konkrétnom riešení spätného ťahu nevravel, ale o tom, že je to bežná vec
Každopádne som zvedavý na finále, zmiatlo ma to, že si si dal námahu s fotkou a ako vravíš, si v 70% cesty
Každopádne som zvedavý na finále, zmiatlo ma to, že si si dal námahu s fotkou a ako vravíš, si v 70% cesty
Live hard, ride easy.
veď toto
hotového modelu, proste ži s tým, že nie každému sa páči fotošopová úprava, až budeš mať hotový model, zasaď ho kľudne aj do karfiólu
ale model samotný je pekný a super postavený
tak dúfam, že tých posledných 30% ho posunie ešte o level vyššie 
samozrejme rob ako uznáš za vhodné, ale nečakaj, že každý sa ti hodí za hento okolo krku, viacerí dajú prednosť "obyčajným" fotkámA co je na tom. Však já neuprauju fotku letadla, jen to usadím do fotografie, která lépe vystihuje prostědí. Bohužel na zahradě letiště nemám a Tornádo s pozadím stodoly by asi taky dobře nevypadalo.
hotového modelu, proste ži s tým, že nie každému sa páči fotošopová úprava, až budeš mať hotový model, zasaď ho kľudne aj do karfiólu
ale model samotný je pekný a super postavený
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Tornado! Uzasne postavene. Stale sa cudujem ako taka bedna moze lietat! To lietadlo patri u mna medzi skarede az tak, ze je celkom pekne.