TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
BR86 Kriegslok /Angraf/ 1:25
Re: BR86 Kriegslok /Angraf/ 1:25
dufam ze do nedele to bude stat na kolajach
jožkin, baviť o farbe na terenkozových fotkách je márne, to v reále môže byť od hráškovozelenej po imperiálny purpur 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
halo
farby som mal dve a dal som tuto - rozoberal som to na zaciatku.. zaujimalo by ma, aku mam pouzit na kabinu a na kotol s tym bubnom co dopredu ide. ze ci na to staci cierna matt a na tie blaatniky pri bubne lesk alebo to treba na to nieco namiesat... napr. balu t miesal z 3coh farieb, tak neviem...
jo jozkine, s tymi lucmi mas pravdu a ja neznalu som si to tiez vsimol... a aj toto som nasiel:
http://papermodelers.sk/viewtopic.php?f ... =10#p84477
klint mal podobne kolesa, ak nie tie iste a zbrusil do do ena nuna...
ak sa neurazite, nejdem to ja takto spickovat, predsa je to moja prva masina a nechcem aby som to v zuboch rozdriapal... ci ??
farby som mal dve a dal som tuto - rozoberal som to na zaciatku.. zaujimalo by ma, aku mam pouzit na kabinu a na kotol s tym bubnom co dopredu ide. ze ci na to staci cierna matt a na tie blaatniky pri bubne lesk alebo to treba na to nieco namiesat... napr. balu t miesal z 3coh farieb, tak neviem...
jo jozkine, s tymi lucmi mas pravdu a ja neznalu som si to tiez vsimol... a aj toto som nasiel:
http://papermodelers.sk/viewtopic.php?f ... =10#p84477
klint mal podobne kolesa, ak nie tie iste a zbrusil do do ena nuna...
ak sa neurazite, nejdem to ja takto spickovat, predsa je to moja prva masina a nechcem aby som to v zuboch rozdriapal... ci ??
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
Marnost nad marnost... Co za bubon to myslis? Predpokladam, ze kotol... On ma totiz tzv. skrinovu cast (to je ta v budke s kureniskom-pecou) a lezatu cast, to je ten valec, ktory trci z budky dopredu pozdlz celej lokomotivy. No a v prednej casti kotla je dymnica (ta cast s kominom).
To, co nazyvas blatnikmi su pravdepodobne pochodzie lavky (po cesky ochoz). Tato lokomotiva nema blatniky (blatniky mali napriklad nase prvorepublikove (a starsie) rychlikove lokomotivy (387.0, 486.0) a sluzili nie proti blatu, ale mali zachytavat olej, ktory odletoval od lozisk.
Inak ak chces stavat novu alebo udrziavanu lokomotivu, tak by mala byt cierna leskla, alebo aspon polomatna a matna by mala byt len dymnica a komin (ale tie musia byt matne).
Pozri si Baluovu stavbu 555.0153
To, co nazyvas blatnikmi su pravdepodobne pochodzie lavky (po cesky ochoz). Tato lokomotiva nema blatniky (blatniky mali napriklad nase prvorepublikove (a starsie) rychlikove lokomotivy (387.0, 486.0) a sluzili nie proti blatu, ale mali zachytavat olej, ktory odletoval od lozisk.
Inak ak chces stavat novu alebo udrziavanu lokomotivu, tak by mala byt cierna leskla, alebo aspon polomatna a matna by mala byt len dymnica a komin (ale tie musia byt matne).
Pozri si Baluovu stavbu 555.0153
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
Jožkin, tu budeš mať veľa práce, sa narobíš viac, ako Terenkoza . 
Tiez uz mam ten pocit 
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
malý je ten, čo malý má cieľ 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
nespí nejí nepije furt jen lepí