TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
KRAZ 255 B + ZU-23-2 /Renova Model + Modelik/ 1:25
Moderator: Oliver
Re: KRAZ 255 B + ZU-23-2 /Renova Model + Modelik/ 1:25
tom: nooo tak je to focené jen v prvním patře, takže by to bylo fajn...
neee vážně, docela mi vždycky cvaká když to fotím na tom balkoně, ale když ty fotky z tama vypadají tak dobře...lepší než ty sterilní na bílém pozadí...
Na stole :
152 mm kanónová houfnice vz. 1937 / GPM+Renova Model / 1:25
Hotovo :
KRAZ 255 B / Renova Model / 1:25
Daimler-Benz DB 601 / KartonModels.cz / 1:33
Hotovo :
Fotky jsem si včera prohlížel 2x, jednou po obědě kdy mi svítilo slunko přímo do obličeje a musím říct že fotky mi přišli takový normální nic extra.
Ale pak jsem na ně koukal ještě v podvečer když už jsem měl v pokoji skoro tmu a teprve potom fotky stály za to, to ušpinění je fakt velice povedený a jsem opravdu moc zvědavý na celý model. 
Brzdo děkuji...jsem vůbec rád že vám všem se to líbí...a věř, že na výsledný model jsem zvědavý i já...
nicméně, furt se lámu, jestli udělat i vozejk za KRaZe, nebo ne? 
Na stole :
Hotovo :
Hotovo :
kľudne maj kolesá/nápravy každé v inej výške, aspoň ťa to vo finále dokope k peknej podložke na zvlnenom teréne
veľmi pekná robota
veľmi pekná robota
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Ahoj všem...
tééééda to je doba kdy jsem tu psal naposled... :shock: :shock:
ale už mám hotová i zablácená kola, a začal jsem pomalu dělat nádrže...nicméně se přiznám, že to byla docela fuška, ale šlo to parádně. Výsledek se mi víceméně líbí, i když uznávám, že bláta jsem mohl krapítek ubrat...chtěl jsem ho pak ještě dostat dolů, ale jelikož je to směs asi tří vodiček od AK, pigment fixeru a sádry, tak je to docela beton... :lol: :lol: :lol: přemýšlím co ke kolům ještě říct? Guma je natřená tamkou - rubber black, disky pak flat black. Pod ní je rezavá Humbroll H 113, na tom natřený přípravek na oloupání, pak ta tamka a trošku sloupnout...ve finále jsem disky zaprášil vodičkou od AK - Dust effects...co dál?
Nádrže, taková pohodička...opět základ surfacer, na to H 113, na to příjde Tamka XF-67 NATO Green a tu na hranách oloupu...ale to až o víkendu, to už bych mohl přidat i foto s podložkou...
ale teď už k fotkám :

tééééda to je doba kdy jsem tu psal naposled... :shock: :shock:
ale už mám hotová i zablácená kola, a začal jsem pomalu dělat nádrže...nicméně se přiznám, že to byla docela fuška, ale šlo to parádně. Výsledek se mi víceméně líbí, i když uznávám, že bláta jsem mohl krapítek ubrat...chtěl jsem ho pak ještě dostat dolů, ale jelikož je to směs asi tří vodiček od AK, pigment fixeru a sádry, tak je to docela beton... :lol: :lol: :lol: přemýšlím co ke kolům ještě říct? Guma je natřená tamkou - rubber black, disky pak flat black. Pod ní je rezavá Humbroll H 113, na tom natřený přípravek na oloupání, pak ta tamka a trošku sloupnout...ve finále jsem disky zaprášil vodičkou od AK - Dust effects...co dál?
Nádrže, taková pohodička...opět základ surfacer, na to H 113, na to příjde Tamka XF-67 NATO Green a tu na hranách oloupu...ale to až o víkendu, to už bych mohl přidat i foto s podložkou...

Na stole :
Hotovo :
Hotovo :
Kolesá napatinované super
Už som sa začínal báť, že si to vzdal 
Na stole: San Salvador
Hotovo: Nautilus, Michalská veža, Kaiten-1,...
Hotovo: Nautilus, Michalská veža, Kaiten-1,...
škoda zablatiť také pekné kolesá.. 
pekní blato ale trošku rýpnem
ten dezén na boku kolesa si mohol zbrúsiť do stratena a celé koleso riedkym herkulesom pretrieť (potom to bude vyzerať ako reálne koleso) a do toho blata by som zakomponoval viac odtieňov a sem tam trochu imitácie trávy, inak to hodnotím pozitívne a pozeratelne 
Co sa tyka reality, tak scary ma pravdu, bocny drapak na realnom kolese takmer nie je vidno. Ale je to kalsicka "chyba" pri tychto kolesach. Kazdopadne, vypada to velmi dobre!
Edit: Link na koleso - http://www.flickr.com/photos/25100485@N ... otostream/
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Je to to krásne.
Ak môžem troška poradiť, ja som blato robil tak, že som si zarobil 3 odtiene hnedej a nanášal prvý odtieň, po vyschnutí ktorého som dal druhý a následne tretí.
Ale ani toto nieje zlé
Jedného dňa pripláva moja loď,no pri mojom šťastí budem práve na letisku..
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Dokončené:Pz III,Jagdpanzer IV,Jagdtiger,Jagdpanther, Pz IV, Pz V Panther, Pz I, T-34/76, Sdkfz 251
Pracujem: Pz VI Tiger
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Dokončené:Pz III,Jagdpanzer IV,Jagdtiger,Jagdpanther, Pz IV, Pz V Panther, Pz I, T-34/76, Sdkfz 251
Pracujem: Pz VI Tiger