TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Revenge 1577 /Shipyard/ 1:96
Moderator: Fito
Re: Revenge 1577 /Shipyard/ 1:96
No, pekne, vidím že už ti veľa nechýba, prečo si sa rozhodol nerobiť strechu na balkóne ?
Krása, a ten dráčik je super.
Díky chlapi
Fito: to zastrešené riešenie sa mi nikdy nepáčilo a nepáči ani teraz ( a už vôbec nie žlté dosky
). Žiadny model ani plán Revenge - ani iných galeón - to nemá, asi som si na to už zvykol. Jednoducho to tam mať nechcem, na mňa to pôsobí rušivo a do koncepcie modelu to vôbec nezapadá. Tu je zopár obrázkov iných Revenge:
Moja Revenge je už hotová, fotky zajtra.
Jano
Fito: to zastrešené riešenie sa mi nikdy nepáčilo a nepáči ani teraz ( a už vôbec nie žlté dosky
Moja Revenge je už hotová, fotky zajtra.
Jano
Lepenia sa nebojte, na počet dielov nehľaďťe
Zdravím Vás Všetkých,
Tak som stavbu Revenge z roku pána 1577 dotiahol do úspešného konca. Stavbu som začal pred rokom na sviatok práce ( 1. mája
) a prebiehala bez väčších problémov. Keďže som už Revenge raz staval ( bol to môj prvý model po 20 ročnej pauze, report zmizol spolu so starým fórom do nenávratna ), očakával som, že sa autori pri reedícii polepšia. Nestalo sa tak, vystrihovačka bola len pretexturovaná a pretransformovaná do formátu A3, ale chyby...zostali. Na viaceré som počas stavby poukázal. Revenge je jednou z najkrajších lodí, aké kedy v edícii Shipyard - u vyšli, ale zároveň aj jedna z najhoršie spracovaných ( a nie je to len môj názor ).
Chcel by som sa Vám všetkým poďakovať za podporu a komentáre počas stavby, plachetnice sú celkom náročné modely, vyžadujú si veľkú dávku trpezlivosti a občas som sa chodieval ukľudniť práve tu - a hlavne som tu chodieval (aj chodievam ) čerpať nápady, ktorými sa tu len tak hemží. Ale dosť rečí, nech sa páči obrázky ( nie som fotograf, takže som zo seba vyžmýkal to, čo som mohol )
Pohľady na loď celkovo:

Zopár detailnejších

a zopár za šera

...a zazvonil zvonec, so stavbou Revenge je koniec
Tak sa stretneme pri ďalšom modeli.
Jano
Tak som stavbu Revenge z roku pána 1577 dotiahol do úspešného konca. Stavbu som začal pred rokom na sviatok práce ( 1. mája
Chcel by som sa Vám všetkým poďakovať za podporu a komentáre počas stavby, plachetnice sú celkom náročné modely, vyžadujú si veľkú dávku trpezlivosti a občas som sa chodieval ukľudniť práve tu - a hlavne som tu chodieval (aj chodievam ) čerpať nápady, ktorými sa tu len tak hemží. Ale dosť rečí, nech sa páči obrázky ( nie som fotograf, takže som zo seba vyžmýkal to, čo som mohol )
Pohľady na loď celkovo:
Zopár detailnejších
a zopár za šera
...a zazvonil zvonec, so stavbou Revenge je koniec
Jano
Lepenia sa nebojte, na počet dielov nehľaďťe
veru tak, BRAVO!
Parádna práca! Gratulujem k dokončeniu. Máš môj obdiv.
Teším sa na tvoje ďalšie kúsky...
Teším sa na tvoje ďalšie kúsky...
Jano, klobúk dole, toto som pozorne sledoval od začiatku, a musím povedať, že sa mi to páčilo čím ďalej tým viac.
Čím náš prekvapíš nabudúce ?
Čím náš prekvapíš nabudúce ?
uzasne! a velka poklona za trpezlivost. silno motivacne vlakno do stavby nejakej plachetnice (az modelarsky dozrejem)
Velka poklona majster lodickar!