TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Kraz 255b /Renova/ 1:25 - by SCaRY91
Moderator: Oliver
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Re: Kraz 255b /Renova/ 1:25 - by SCaRY91
Pekne ti to ide, len smelo pokracuj 
V modely ako takom by to malo pasovat. Stranky nemam, nie komplet, ale ak chces poslem ti moj rozrobeny motor, chyba mu viac menej len alternator, vodna pumpa a starter... Tu je zneho par fotiek.: serpens : no ale reálně to na modelu do sebe sedne ne? Nebude třeba doufám třeba tu kabinu překopávat...protože to radši ten motor vyřežu, a postavím vedle modelu...
a tak jsem se chtěl zeptat, Scary sorry za spam...neměl by někdo doma ty stránky modelu, na kterých je jen motor? Klidně bych zakoupil (třeba z nepovedeného modelu) napadlo mě, postavit si ho samostatně, někde na stojánek apod...
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Toto nie je prevodovka (ta je hned za motorom), toto je rozvodovka, ktora rozvadza nahon na prednu a zadne napravy, plus je tam odbocka pre navijak. S tymto si vlastne volis, ci mas nahon 6x2, 6x4, alebo 6x6...
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Dík za doplnenie
vedel som na čo to slúži len presný názov som nevedel tak som s toho spravil prevodovku 
to je jedno ako sa to vola, vyzera to paradne
s patinou opatrne, niekedy (vacsinou) je menej viac.
s patinou opatrne, niekedy (vacsinou) je menej viac.
Som rád že sa páči moja práca
s patinou sa snažím robiť opatrne nech to nie je prehnané tak zatial robím len "prach" a ked bude podvozok hotový skúsim zimprovizovať dáku podložku a podla toho už doladovať patinu aby to pasovalo
A ešte mám jednu prosbu, ak máte ktokolveke neaké fotky interiéru kabíny, hlavne teda palubovky tak ak by sa dlao hodte sem dáke fotky alebo do podkladov
vopred dakujem 
A ešte mám jednu prosbu, ak máte ktokolveke neaké fotky interiéru kabíny, hlavne teda palubovky tak ak by sa dlao hodte sem dáke fotky alebo do podkladov
Ehm končím nekúpi dakto modelárske vybavenie a neaké modely?
Tak ešte asi nie, kto vravel že je to presné ? okej asi len neviem lepiť... práca na kabíne je pre mňa hrôza niečo som strašne silno pokazil neviem kde neviem čo ale skátka nepasujú mi diely /dávam to za vinu zlmu tvarovaniu.nasledovalo strašne vela tmelenia,rezania,brúsenia kladivo už je v zálohe :/ aby toho nebolo málo okná som zasral sekundákom /nie výpary ale priamy kontakt/ pokus o vyleštenie filcovým kotúčom dopadol miernou deformáciou skla a nenávratnými poškodeniami. nerád ale dám sem pár fotiek aktuálneho stavu a pokračujem v tomto ukrutnom boji :/ uvidíme ako dopadnem
Na fotkách sú hotové stoličky, palubovka a dobabrané sklá

Tak ešte asi nie, kto vravel že je to presné ? okej asi len neviem lepiť... práca na kabíne je pre mňa hrôza niečo som strašne silno pokazil neviem kde neviem čo ale skátka nepasujú mi diely /dávam to za vinu zlmu tvarovaniu.nasledovalo strašne vela tmelenia,rezania,brúsenia kladivo už je v zálohe :/ aby toho nebolo málo okná som zasral sekundákom /nie výpary ale priamy kontakt/ pokus o vyleštenie filcovým kotúčom dopadol miernou deformáciou skla a nenávratnými poškodeniami. nerád ale dám sem pár fotiek aktuálneho stavu a pokračujem v tomto ukrutnom boji :/ uvidíme ako dopadnem
Na fotkách sú hotové stoličky, palubovka a dobabrané sklá
Máš to parádní, takže pohoda.
Jinak co si pomatuju mě neseděl jen jeden díl na převodovce, jinak je to fakt přesný model.
čo by iný dali za takú patinu 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]