Takže keď som sa vám už predstavil nastal čas ukázať vám na čom od včera pracujem
Ide o čistostavbu takže žiadne úpravy okrem nepohyblivej prednej nápravy (nerobím nikdy pohyblivú-é)
Fotos...
Last edited by Mauc on 22 May 2014 15:17, edited 1 time in total.
Dnes další postup osadený motor trošku ma potrápil nakolko 148mu lepím prvý krát ale nedopadlo to najhoršie výfukové potrubie som viedol medzi držiakom kabíny a prednými tlmičmi zdalo sa mi to tak kompaktnejšie tak uvidíme či to nenarobí galibu a nebudem musieť "operovať"
Fotos
Takže nasledovala moja prvá 148mičková kabína dopadlo to presne ako som čakal a to katastrofou vybral som si Zolov alternatívny postup pretože vyzeral tak jednoducho no zdanie niekedy klame a moje ruky to nejako nepobrali Rozhodujem sa medzi kúpou dalšieho výtlačku,rozdupaním alebo dokončením tak ako to je...každopádne chcem ešte dorobiť prednú kapotu a uvidíme...
Fotos
Ja by som to aj nechal. Až také hrozné to snad nieje. Alebo potom ako vraví Marian zožeň sken a daj si repete a môžeš si aj vybrať farbu mne osobne sa táto agrovica viac páči s modrou kabínou