po zlepení a hrdom predstavení Sonymu padla otázka akú podložku jej vymyslím. Ten, kto videl moju sovu vie, že len tak vystrihnutý model sa mi vždy chce ešte nejako ozvláštniť. Tak som sa najprv pohrávala s kúpou prúteného košíka v obchode. Sonymu však napadla taká myšlienka, že či by som neskúsila niečo vyrobiť z papiera:-) tak som skúsila..na nete je kopec stránok, kde nájdete postupy výroby papierového koša, tak som začala študovať. Ešte trochu trpezlivosti a košík je na svete..postup som nafotila, tak vám pridám aj fotočky a ešte niečo..nabudúce možno bude aj iný košík, kúpila som pedig, ak sa to naučím, možno to bude vyzerať lepšie
príprava papierových roliek, na špajdľu sa navíja papier (7cm, z jednej A4 vyjdú tri kusy):
prilepenie kostry o podložku:
a prepletáme, zvolila som trojkombináciu farieb, čo sa týka papiera, kúpila som v papiernictve obyčajný farebný papier, skvelý je čo najtenší. Samotné rolky boli napojené a zlepené, každú druhú som lepila aj o kostru:
lepidlo treba nechať vyschnúť a zafixovať poriadne papier:
konce kostry som zasunula do výpletu, všetko pekne drží:
košík je hotový:
aby mala mačička príjemné ležanie, spravila som jej aj vankúšik z látky a vypchávky:
a takto to vyzerá spolu