TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Úlovky techniky (nejen) na Mladoboleslavsku
Re: Úlovky techniky (nejen) na Mladoboleslavsku
Minulou sobotu jsem s mamkou absolvoval celodenní výlet do Drážďan, a kousek před sjezdem z dálnice D8 se mi povedlo nafotit tuto soupravu od maďarského dopravce:

Bylo to na posledním dálničním odpočívadle před průjezdem Lovosicemi, kde jsme měli půlhodinovou bezpečnostní pauzu, tak jsem toho jaksepatří využil
.
Bylo to na posledním dálničním odpočívadle před průjezdem Lovosicemi, kde jsme měli půlhodinovou bezpečnostní pauzu, tak jsem toho jaksepatří využil
ako vidím, každý sme iný, ja sa najradšej nadrozmerným oným z dôvodu obmedzenia dopravy vyhýbam oblúkom, nemám rád zápchy

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
1) V tuto středu k nám v půl sedmé večer do fabriky dorazila tato nadměrná souprava od transportní firmy Marlo AB Chrudim:

Čekal jsem, že tam přijede nějaký jeřáb, kterým budou náklad shazovat venku, ale to ne. Opět se ukázalo, jací jsou tito šoféři machři, když s celou soupravou pěkně nacouvali dovnitř do haly
.
2) Fotky úlovků z dálnice nashromážděné za poslední tři měsíce:

Čekal jsem, že tam přijede nějaký jeřáb, kterým budou náklad shazovat venku, ale to ne. Opět se ukázalo, jací jsou tito šoféři machři, když s celou soupravou pěkně nacouvali dovnitř do haly
2) Fotky úlovků z dálnice nashromážděné za poslední tři měsíce:
Taky se mi opět poštěstilo
.
1) před třemi týdny jsem v práci nafotil tuto soupravu od firmy Alvian:

2) tento jeřáb rovněž od firmy Alvian sundával staré balkony na budově Škodováckého administrativního centra:

3) včera k nám do fabriky dorazila souprava od rakouské firmy Petschl:

4) nějaké úlovky z dálnice:

1) před třemi týdny jsem v práci nafotil tuto soupravu od firmy Alvian:
2) tento jeřáb rovněž od firmy Alvian sundával staré balkony na budově Škodováckého administrativního centra:
3) včera k nám do fabriky dorazila souprava od rakouské firmy Petschl:
4) nějaké úlovky z dálnice: