TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

BAT-M /Model-Kom/ 1:25

Moderator: Oliver

Matej | 38
Name: parkourista

Re: BAT-M /Model-Kom/ 1:25

Postby Matej » 28 May 2014 21:10

Ďakuem chalani.. :)

Vasik - neboj sa a nehádž flintu do žita..ešte som to nedokončil.. :haha:
Oliver - uvidíme a tiež som zvedavý ako to ukáže pohromade..
Dejv - naučiť sa to nieje vôbec ťažké.. :wink: keď som to zvládol ja tak to zvládne každý..
Atlon - díki moc..Aspoň uvidíš ako dopadne V3S ak ju vydáš.. :victory:

Práce pokračujú na kabíne zvnútra..Nastriekal som interiér, dorobil ako predtým odreniny, olúpanú farbu, spravil som wash, svetlo na strop a clonítka..Taktiež som už z vnútornej strany kabíny strhol maskovaciu pásku z okien..

Tu je vidieť prečo som niektoré miesta maskoval páskou..Už som dôvod opisoval pri motore..Aby pri lepení rohoží sa lepil papier a papier.. :wink:

Ďalej som doplnil sedačky..

Narazil som pri kompletácíí kabíny na jednu chybičku, kt. mi ale riadne zdvihla tlak..Po vložení podlahy do kabíny a skúšobnou priložení na vaňu mi podlaha "sedela" na motore.. :shocked: Zalial ma pot a nervy..Chcel som to rozdupať, ale..po vychladnutí som začal hľadať najvhodnejšie riešenie opravy..Viac z foto..Teraz to už sedí..

Teraz ešte nastriekať páčky a pedále a idem na jednu z najhorších častí, na kt. sa vôbec, ale vôbec neteším..A to prilepenie prístrojovky ku kabíne..

M.
Aktuálne: ZIL 131 AC40

Hotovo: BAT-M / A-10 Warthog

sako1 | 48
Name: Miro

Postby sako1 » 28 May 2014 21:45

Ježkovi voči človeče, na to sa už nedá ani pozerať aké je to parádne... :still dreaming:
m.

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Postby terenkoza » 28 May 2014 21:50

halo :victory:

si ma normalne rozhybal k mojej milovanej cinnosti - foteniu :bad smile:

toto je moje :

mozno som nieco zrezal zospodu z motora... viem len to, ze s tymto su problemy vsade, ze to presahuje, aj pri panzer III od GPM, tam som zo spodku odrezal z prevodovky. SA-6 gainful od model-kom je tiez ltt motor nad, len tam je este fuga na kryt.
je tam odfotena aj kabina zo zadu, ale myslim ze neni vypodlozena.
ale aj tak si myslim, ze keby robis presne, tak sa ti to nestane :bad smile: :bad smile: :bad smile:
este to nedup, este toho skoda neni... :bad smile: pockaj nech je toho viac, prejdes cez hranicu a potom to uz nerozdupes :victory:
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

Karol | 42
Name: Karol

Postby Karol » 28 May 2014 22:42

Uzastna robota, klobuk dole ...

johnny7 | 42
Wykonawca
Name: Jano

Postby johnny7 » 29 May 2014 09:35

Ty kujon jeden, ja ze co za to za novacika, co tu doteraz nemal ziadny model a zrazu nam tu predvadza takuto fantasticku pracu. A ty si si upravil nick... :beat plaster:
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster

Matej | 38

Postby Matej » 01 Jun 2014 22:02

Díki.. :big smile:

Johnny - tak tak, ale pisalsom aj v svojom profile vo "Vitajte", že som si zmenil nick.. :)

No tak čo sa týka interiéru ten je hotový..Ovládacie páky a pedále sú namontované..Cvakol som pár foto, ale celkovú foto kabíny ešte nemám..Taktiež som prilepil prístrojovku ku kabíne..Následne som maskovacou páskou zalepil otvory kôli budúcemu striekaniu.. :wink:

Nasucho som zložil komplet kabínu aj s kapotou a prednou mriežkou..

No a svojou hlúposťou som sa pripravil minimálne na týždeň o lepenie a ostatné hobby.. :beat brick:

M.

Oliver | 31
2K+

Postby Oliver » 02 Jun 2014 08:45

Pár dní ubehne a tak budeš chcieť lepiť, že aj s takým prstom pôjdeš do toho --> moja skúsenosť, takto pred rokom som si rozsekol prst. Ináč je to parádne, ale to už je asi jasné.. :wink:
Oliver

Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24

GALLERY

"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA

Matej | 38

Postby Matej » 04 Jun 2014 21:48

Pár dní ubehne a tak budeš chcieť lepiť, že aj s takým prstom pôjdeš do toho --> moja skúsenosť, takto pred rokom som si rozsekol prst. Ináč je to parádne, ale to už je asi jasné.. :wink:
Včera mi povedal doktor, že za týždeň na kontrolu.. :scorn: Tak som sa naštval a robím aj s obviazaným prstom..A ide to.. :vicotry:

Dokončil som ešte nejaké drobotiny na kabínu (držiaky pre hasický prístroj - ten v modely bol úplne mimo, nejaké oká na kapote,...) Dosť veľa vecí v modely samotnom nebolo..Kabína je už v prvej farbe - XF-73 linoleum deck brown

KABÍNA - vonkajšia časť - FARBENIE

Pekne vystúpili detaily po nastriekaní.. :big smile:

Ďalej som sa vrhol na vonkajšiu patinu a nastriekal som spomínané dvere a plošinu za kanínou..

KABÍNA - vonkajšia časť - FARBENIE a PATINA - dvere

Z vonkajšej strany som dvere strekol hore spomínanou XF-73..Následne som si do bralenky (hrozne dobrá vec) namiešal moju vrchnú zelenú farbu..Je to kombinácia XF-4 yellow green & XF-62 olive drab v pomere cca 4:3..Od oka som pridával 62 do 4..Po zaschnutí nasledoval wash..Potom som niektoré miesta zosvetlil žltou olejovou farbou..Nakoniec prišli na radu stekance od hrdze s prípravkom AK interaktive - STREAKING GRIMES - RUST

FARBENIE a PATINA - plošina za kabínou

Tu som sa pokúsil napodobniť staré drevo, trocha zlámané a zvetrané..Sú to drevené paličky, ktoré som si požičal z čerpačky LUK oil..Majú ich pri automate na kávu - na miešanie.. :bad smile: Natreté sú len čiernou olejevou farbou..

Takže tak..Neviem čo budem striekať najblyžšie - necháme s prekvapiť.. :big smile:

M.
Last edited by Matej on 04 Jun 2014 21:53, edited 1 time in total.

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Postby terenkoza » 04 Jun 2014 21:52

halo :victory:

pekne ti to rastie :victory: toto vlakno bude na cerpanie inspiracie ako stvorene :victory:
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

Jene | 59
Name: Jano

Postby Jene » 04 Jun 2014 21:54

Nechodievam moc do bojovky ale toto je supeeeer.... :)

Return to “Vojenská technika // Military Vehicles”