TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Pomoc

pet1972 | 53
Name: Peter Kováč

Re: Pomoc

Postby pet1972 » 14 May 2014 18:24

Off topic: Cítim, cítim VÉTRIESKU :P
Napíš Pesovi, buď do správy alebo na FB, on už nejaké modely vydal.

atlon | 48
Pán laserov
Name: attila

Postby atlon » 19 May 2014 12:11

ak by mal niekto možnosť pomerať hlavné rozmery príslušenstva pre traktor Zetor (zametač, radlicu, kosačky a podobne) nenahneval by som sa :wink: poprípade nejaký link na výkresy :victory:
napríklad toto:
Image
alebo toto:
Image
Armin is the best

Marmat | 38
Name: Martin

Postby Marmat » 20 May 2014 22:47

Ahojte, chcel by som sa spýtať, ktoré kružidlo na vyrezávanie (Cyrkiel) od Olfy je lepšie, s ktorým máte lepšie skúsenosti? Na cene nezáleží, skôr na kvalite.
Za všetky vaše postrehy pán Boh zaplať. :big smile:

serpens | 42
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 21 May 2014 07:01

DX
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

Paly12 | 58
Name: Vraťo

Postby Paly12 » 21 May 2014 13:59

Je pravda, že DX je lepšie, ale ide aj o to, čo s tým chceš vyrezávať. DX má väčší minimálny priemer, takže sa môže stať, že napr. vnútorné otvory kolies na MDT s tým nevyrežeš.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 21 May 2014 16:35

presne, ak ti až tak na cene nezáleží, kúp si radšej obidve, môžeš aj dvojmo, lebo kým nastavíš presný priemer (ak vôbec),
tak to trvá a takto si nastavíš kruhy aj na celú šmikajdu
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Marmat | 38
Name: Martin

Postby Marmat » 21 May 2014 21:39

Ešte raz vďaka za postrehy, objednal som si cez Fita tú DX-ku spolu s čepieľkami a uvidím ako sa mi s ňou bude pracovať a či sa radšej nevrátim k osvedčenému ručnému vyrezávaniu skalpelom

Rudinko | --

Postby Rudinko » 30 May 2014 19:46

Zdravim kolegovia ja viem ze to sem vobec nepatri ale chcem sa spytat ci dakto z vas nepozna vo svojom okoli lenikou alebo ludi z lesnej spravy a mohol by mi zistit ci v okoli nieje robota v kalamite v skratke hladam robotu pre 2 partie tazbarou aj s vlastnymi traktorami . Ak by niekto nieco a vedel a dal by mi vediet bol by som velmi rad. Dakujem

serpens | 42
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 09 Jun 2014 15:39

Nezostali niekomu z vas (taki co maju deti okolo 4-5 rokov) tie uderene Tesco Disney karticky? Uz ich chyba len par a rad by som s tym mal uz pokoj. Kludne do SS mi to staci pisat :D
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

johnny7 | 42
Wykonawca
Name: Jano

Postby johnny7 » 09 Jun 2014 17:38

Nam sa este volajake doma povaluju, lebo pri kazdom nakupe ma s tym otravovali. Je to nejak ocislovane, zeby som pozrel take co ti chybaju?
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster

Return to “Rest room // Rest Room”