a tote miesatka sa ako sami tak pekne olamali? ci pana. ti to tusim s tym ofacovanym prstom aj lepsie ide.Natreté sú len čiernou olejevou farbou..
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
BAT-M /Model-Kom/ 1:25
Moderator: Oliver
Re: BAT-M /Model-Kom/ 1:25
nie to som narezal na potrebné dĺžky a trocha poorezával skalpelom..a tote miesatka sa ako sami tak pekne olamali? ...Natreté sú len čiernou olejevou farbou..
myslíš na strane 8 foto 27/61..? a čo konkrétne by si chcel vidieť..? možno by sa niečo dalo poriešiť..
ked tak kukam, tak je to teraz foto 61/61...ako sa zhrdzavieva/ovetrava, by som chcel vediet.
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Ta patina je uzasna.. 
super,uz si ako senor jimenez.takto ostarnut model neviem,asi ani vedet nebudem.do kabiny by si volakde mohol umiestnit vtacie hniezdo z vajickami/ na sedadlo ,za okno/.este ma napadlo spravit zvonku na vozidle par vtacich exkrementov.
Ďakujem chalani..Som rád, že sa Vám to páči..
Roman: Mig J. je pre mňa veľká inšpirácia..
Čo sa týka toho hniezda tak to je geniálny nápad a možno to vyskúšam aj teraz ešte večer urobiť..
A exkrementy to je tiež super..Ďakujem za nápad..
Dnes som mal tiež chvílu čas..
hnacie a napínacie kolesá - FARBENIE a PATINA

Tu som robil chipping (olúpanú farbu) tupovaním zo špongie..Pretože v kolese by bolo málo miesta na "umývanie" farby kefkou..Vezmeme kúsok špongie, dáme trocha farby a opatrne tupujeme na vybrané miesta..
Nakoniec som trochu preleštil hrany, kt. prichádzajú do styku s pásmi..Ale len trocha nakoľko stroj bude vlastne dlhšie nepojazdný..
To je na tento tyzden všetko..
M.
Roman: Mig J. je pre mňa veľká inšpirácia..
Dnes som mal tiež chvílu čas..
hnacie a napínacie kolesá - FARBENIE a PATINA
Tu som robil chipping (olúpanú farbu) tupovaním zo špongie..Pretože v kolese by bolo málo miesta na "umývanie" farby kefkou..Vezmeme kúsok špongie, dáme trocha farby a opatrne tupujeme na vybrané miesta..
To je na tento tyzden všetko..
M.
Toto je uzastna robota !
Zazitok sledovat co dokazes vyrobit. Komu tvoje fotky ukazem, tak neveri ze je to papierak... Drzim palce, dufam ze to niekedy uvidim aj nazivo...
Nádherná práca maestro
toto sledujem pravidelne a žasnem.
Na kabíne alebo vzadu na korbe by mohla rásť aj tráva, prípadne niečo iné.
Na kabíne alebo vzadu na korbe by mohla rásť aj tráva, prípadne niečo iné.
Nie je dôležitý cieľ, ale cesta.
Nádhera a ja si praveže myslím ,že je to absolútne uveritelné.