Brzdič: ja som to hniezdo urobil ešte včera večer.. Použil som len inštalatérske konope a lepidlo..Cez víkend urobím doňho vajíčka..Neviem ako si ich robil ty, ale ja použijem asi FIMO hmotu..
Já použil dvojsložkový tmel. Co mě zarazilo, bylo, jak bylo složitý ty vajíčka udělat. Vyválet jejich podobu při té velikosti jsem měl fakt problém, hnízdo samotný proti tomu byla sranda.
vajicka by si mohol natret bud cele velmi bledo modre alebo tyrkysove ktore maju male hnede bodky.aky vtaci to znasaju neviem ,v zhrade pod stromami nachadzam take prazdne skrupiny
Som za, mohol by si spraviť "zaujímavejšiu" znášku, biele sa nájdu na kdejakom modeli Roman, to čo popisuješ by mohli byť škrupiny z vajíčok drozda plavého
Som za, mohol by si spraviť "zaujímavejšiu" znášku, biele sa nájdu na kdejakom modeli Roman, to čo popisuješ by mohli byť škrupiny z vajíčok drozda plavého
áno drozdie sú také tyrkysové..máme jedny takéto na chalupe..
Off topic: Ja mam dve take roztrusene po kufri auta - krpata dostala od deda a samozrejme to namrvila do autosedacky. Maju uzasnu schopnost drzat sa v tych kobercekovych potahoch
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating."Steven K. Roberts
Toto vlákno mi doteraz nejak unikalo, ale dnes som prelistoval...
Naparádu, veľmi pekné, tiež by som si pozrel fotonávod na tie patiny a ufúľaniny...
dik
...The one who finished the Kriegslok.....................|Blog||Gallery