TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Čo ma teší...
Re: Čo ma teší...
Tento týden mě hodně potěšil. přestože ve svém modelářském snažení na poli rozhleden a majáků jsem v zemých českých a slovenských prakticky osamocen, obyčejný lid i funcionáře různých muzeí to zřejmě zajímá. A tak po loňské výstavě v Mělníku a letošní v Jílovém u Prahy mám potvrzenou výstavu na rok 2015 ve Šluknově
A ještě to vypadá na další v Rakovníku. To se rozhodne do 14 dní, tak držte palce.
moje webové stránky kde naleznete mojí tvorbu - modely nejen automobilů | za obzorem
Vlani išiel na čt2 program o českých rozhľadniach a navyše národ český je národ turistov. V každom prípade, veľmi sa mi páči v Čechách, že už ďaleko pred turistickou atrakciou sú na ňu značenia a aj v tých najmenších dedinách ak niečo je, tak Ťa na to nejaká značka upozorní. A všade nájdeš dobre vybavené informačné centrum - okrem Velehradu, to bolo sklamanie.
jo a když někam vyrazíš o víkendu, tak dost často narazíš na infocentrum zavřené. Ale je fakt, že kluby českých turistů odvádějí se značením docela dobrou práci. Jen minule jsme šli na rozhlednu, co stojí už pět let a dodnes k ní žádná značená cesta nevede.a našli jí.
moje webové stránky kde naleznete mojí tvorbu - modely nejen automobilů | za obzorem
Teší ma, že ťa to teší
. A na spoločnej fotke aspoň vidíme názorný príklad flexibility zreníc mačky, vzhľadom na rôzne svetelné podmienky 
Live hard, ride easy.
od zajtra uz spim u seba !
dnes som konecne preniesol k sebe posledne veci co nevyhnutne potrebujem na fungovanie (PC etc.), dnes este prespim v obyvaku u nasich a od zajtra uz u seba
ostava mi sice este kopec veci porobit, ale uz sa tu da byvat ...
ak by nahodu niekto nevedel co so sebou, tak moze dojst na brigadu
dnes som konecne preniesol k sebe posledne veci co nevyhnutne potrebujem na fungovanie (PC etc.), dnes este prespim v obyvaku u nasich a od zajtra uz u seba
ostava mi sice este kopec veci porobit, ale uz sa tu da byvat ...
ak by nahodu niekto nevedel co so sebou, tak moze dojst na brigadu
meram bulharskym metrom !
zacata prerabka R2D2
hotovo: Spiderman pos2
rozsmikane: lowQ free R2D2, Jaeger Strike (Pacific Rim)
asi kos: IronMan mk7
plan: USS Patna, BumbleBee, Optimus Prime, Aliens P-5000, rozne SW ...
zacata prerabka R2D2
hotovo: Spiderman pos2
rozsmikane: lowQ free R2D2, Jaeger Strike (Pacific Rim)
asi kos: IronMan mk7
plan: USS Patna, BumbleBee, Optimus Prime, Aliens P-5000, rozne SW ...
Snáď ťa neurazím, ale mne sa páčila v ten modrej viac.
Ale to len dizajnovo, chépem, že po úpravách to musí byť iné zvezenie...
Ale to len dizajnovo, chépem, že po úpravách to musí byť iné zvezenie...