TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Čo ma teší...
Re: Čo ma teší...
Teší ma, že som sem po veeeeľmi dlhom čase nakukol.
... že po piatich rokoch U2 konečne vydali nový album a k tomu všetkému je cez iTunes zadarmo na stiahnutie 
...že som si po dlhom čase našiel normálnu robotu v normálnej zabehanej fabrike( = žiadny bezpeňažný - alebo takto sa chudobne tváriaci - súkromník, žiadne nezaplatené odvody, žiadna práca nadčas ( a 22 - 24 hodinové služobky, " príď na hodinku = 2 až 4 hod " ) zadarmo, normálna dovolenka...atď... )
Doterajší chlebodárca už banuje, že odchádzam, ale má smolu.
V utorok 16.9. nastupujem.
Jano
Doterajší chlebodárca už banuje, že odchádzam, ale má smolu.
V utorok 16.9. nastupujem.
Jano
Lepenia sa nebojte, na počet dielov nehľaďťe
Nech sa dari!
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
nejen tobě, ale i té fabrice. Aby jí nepotkal nějaký tunel.Nech sa dari!
moje webové stránky kde naleznete mojí tvorbu - modely nejen automobilů | za obzorem
Teší ma že som dnes úspešne prihlásil do evidencie tohto jednostopového trhača asfaltu z roku 1959 na ktorého zmŕtvychvstaní som pracoval s väčšími či menšími prestávkami asi 5 rokov. Takmer okamžite po príchode na dopravný inšpektorát ma oslovovali postarší páni ktorí pri pohľade na neho s nostalgiou spomínali na mladosť a svoje motocyklové začiatky čo ma ešte viac potešilo. A dostal som hneď aj dve ponuky na predaj
A ako vidno je to magnet na baby a to nielen na tie ktoré pametajú časy jeho največšej slávy. Motorka je 3x staršia ako dievka na fotke ...
Ešte treba doladiť pár maličkostí ale radosť robí už teraz. Hlavne starému otcovi ktorý ho v takomto stave videl naposledy pred 55 rokmi.
Predrenovačný stav.

A ako vidno je to magnet na baby a to nielen na tie ktoré pametajú časy jeho največšej slávy. Motorka je 3x staršia ako dievka na fotke ...
Ešte treba doladiť pár maličkostí ale radosť robí už teraz. Hlavne starému otcovi ktorý ho v takomto stave videl naposledy pred 55 rokmi.
Predrenovačný stav.
Last edited by Panther on 26 Sep 2014 18:28, edited 1 time in total.
mas talent na renovaciu vozidiel,mohol by si to robit profesionalne