TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Vlastná tvorba
Vlastná tvorba
Čo tak urobiť tému "Vlastná tvorba". Mohli by sme tam pridávať modeli ktoré sme sami vyrobili.
Re: Vlastná tvorba
už tu pár ludí robí vlastnú tvorbu, ale každý to prezentuje v danej sekcii. Napr. ja robím bojovku a prezentujem ju v bojovke a stačí do názvu témy napísať buď scratchbuild, alebo autorský model a už každý vie o čo sa jedná, pretože každý aj tak sleduje to, čo je jeho srdcu blízke, takže ten model si v danej sekcii nájde...
[col]%|[/col]
ahááá.... no tak na to tu máme sekciu Downloads.... viewforum.php?f=46
[col]%|[/col]
Presne ako pise patero, v sekcii downloads su modely ktore robili chalani tadeto z fora a rozhodli sa ich vypustit do sveta ako free. Takze ak mas nejaky ten model, o ktory by si sa chcel podelit, tak ho treba pridat tam.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Denis69 wrote:Čo tak urobiť tému "Vlastná tvorba". Mohli by sme tam pridávať modeli ktoré sme sami vyrobili.
Denis69 wrote:Ale ja som nemyslel poskladané modeli ale ešte 2D.
v tom prípade by som povedal, že skôr nakreslili, ako vyrobili

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
JO a netreba zabudnut, ze model v mnoznom cisle sa pise s tvrdym y
Denis69 - pridaj aj tie svoje modely, co si nakreslil, som uz zvedavy
Denis69 - pridaj aj tie svoje modely, co si nakreslil, som uz zvedavy