TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Pomoc

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Re: Pomoc

Postby toudi_sk » 15 Oct 2014 14:00

A taky update FW ti mozes zlepsit vydrz na baterri aj o niekolko desiatok percent.
hej? zaujímavé, nabíjal som ho v piatok a teraz mám ešte 49% kapacitu baterky... Nokiu C5-00 by som nabíjal už druhý raz :beat plaster:

a rád by som zmenil klávesnicu z qwerty na mobilovú číselnú, má to väčšie klávesy, len ani zaboha neviem prísť na to, ako :beat plaster:
dokonca sa mi na chvíľku sama prepla, ale hneď zmizla
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

serpens | 42
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 15 Oct 2014 14:10

Ked nieco pises, napr. sms, tak hore v notifikacnej liste by sa ti mala ukazat taka ikonka klavestnice a cez nu by si mal dostat do menu Defaul Input Method. V podstate sa tam doklikas aj klasicky cez settings > langueage and input > defaul input method
Zalezi potom od vyrobcu, neviem teraz ci android ma nativne mobilnu klavestnicu, ale viem, ze samsungy to maju, neviem ale co mas ty za mt.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 15 Oct 2014 14:34

veď toto, mám číňana so slovenským menu THL 5000, ale na výber sú klávesnice Android (AOSP), voliteľne Hlas. zadávanie textu Google ...
a potom ešte 2 klávesnice, Ču-jin a Pchin-jin :D
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Fito | 51
Admin
Name: Fito

Postby Fito » 15 Oct 2014 14:41

mno prídi ty moj na to stretko kľudne aj o 15:30...
...The one who finished the Kriegslok.....................|Blog||Gallery

serpens | 42
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 17 Oct 2014 15:26

"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

hopi | 38

Postby hopi » 17 Oct 2014 15:35

Každý android to má jinak, takhle na dálku se nedá radit, jistě máš v okolí někoho kdo se na to může podívat osobně.
Patience is a virtue.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 17 Oct 2014 15:52

na LG G2 kalandár síce brble, ale funguje aj bez internetu a sim karty, toto je číňan, takže to bude určite pri mojom "šťastí" ešte zaujímavé :P
a asi som prišiel na tú "záhadu" numerickej klávesnice, objavuje sa vtedy, keď kliknem na pridať telefónne číslo v kontakte...
ak kliknem inde, prepne sa to späť na qwerty klávesnicu
You don't have any devices
:haha: cítim sa ako MS-DOS user pri prechode na widle, prvé čo bolo, zmazal som všetky nežiadúce hry a programy v PC, čo som dostal od brácha...
ručne, takže som ich už nemohol nainštalovať znova, lebo systém si myslel, že tam sú, ale odinštalovať nešli, lebo tam neboli, je to len zvyk, takže
časom sa do toho asi vpravím, len som zvyknutý na "sprosté" java mobily, kde som si stiahol z netu program/hru a nahral do mobilu, vybavené, žiadne
voloviny ako tu (a v PC windovs live!, steam a podobné hovadiny)

atlon | 48
Pán laserov
Name: attila

Postby atlon » 19 Oct 2014 17:19

má niekto doma TEO dezénky na F1 - MDT-F1-001 a MDT-F1-003? potrebujem rozmery dezénu na predné a zadné koleso :victory:
Armin is the best

Marian | --
Name: Marian

Postby Marian » 20 Oct 2014 16:59

Páni kluci.
Priateľka má v pláne zakúpiť notebook a potrebovali by sme poradiť niečo schopné.
Peňazí má na to 300€ ale to už je strop.
Používala by ho na strašenie na nete, práce s foto, dáke tie textové veci písanie žiadostí a tak, žiadne náročné veci.
Poraďte niečo vhodné, najviac jej odporúčajú niečo od Acer.

Ali | 56
Name: Ali

Postby Ali » 20 Oct 2014 17:44

Return to “Rest room // Rest Room”