TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Pomoc

pet1972 | 53
Name: Peter Kováč

Re: Pomoc

Postby pet1972 » 20 Oct 2014 21:22

Alebo ASUS za nie úplne celých 300?

http://www.alza.sk/asus-x553ma-sx376h-c ... 221457.htm

aj keď ja osobne by som už šiel radšej do niečoho čo má procesor z rady Haswell a o sto evry vyššej cenovej kategórie, ako napr.:

http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-g50-7 ... 489051.htm

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 20 Oct 2014 21:23

na fasbúkové spamovanie? ale no ;)
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

pet1972 | 53

Postby pet1972 » 20 Oct 2014 21:39

Milan, určite hej....ale to je len môj osobný názor a skúsenosť

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Postby petopato » 21 Oct 2014 06:57

osobne by som už šiel radšej do niečoho čo má procesor z rady Haswell a o sto evry vyššej cenovej kategórie,
Ako môže ísť do vyššej kategórie, keď 300€ je strop? A načo by platila za veci, ktoré v tom nevyužije?

pet1972 | 53

Postby pet1972 » 21 Oct 2014 19:30

....aj keď ja osobne by som už šiel radšej...
Čítate to vôbec? Dal som návrh aj na NTB do 300evry a ostatné je môj osobný, subjektívny názor...

Ale zas aby ste nepovedali, že prečo: moja prítulka tiež chcela niečo malé, niečo milé a hlavne lacné, veď len na fasabúk a podobné veci, (vyberali sme 10" s Atom-om a 15" s Intel Pentiom G-neviem čo), nedala si povedať a teraz to malé, milé, zlaté a lacné preklína pri každom zapnutí a len silná vôľa jej bráni to vyraziť von oknom. Hlavu si trieska o stenu, že prečo nedala o stovku viac. O tom nehovoriac, že to malé jej ničí oči viac ako by čítala jednu knihu denne

hopi | 38

Postby hopi » 21 Oct 2014 20:06

V této cenové kategorii na značce moc nezáleží, všechno jsou to čínské šmejdy. Hlavně ať to má numerickou klávesnici a pak ať vybírá klidně podle designu :big smile:
15 palců je ideální kompromis mezi používáním a možností přenášet. Například příjemné rozložení kláves bude pro ni asi důležitější než nepatrně větší výkon.
Patience is a virtue.

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Postby petopato » 21 Oct 2014 20:29

Aj moja si kúpila 10,1" mini NB, za nejakých 220€, jeden z posledných, lebo už sa ani nedajú tie malé kúpiť, tiež je pomalý, ale na facebook nechodí (pozrie len sem-tam nejaké stránky a maily) a na skypeovanie je to pre ňu ideálne riešenie, lebo stále cestuje a nemusí nosiť velký NB...každý by si mal kupovať hlavne podľa svojich potrieb a potom podľa rád iných.

atlon | 48
Pán laserov
Name: attila

Postby atlon » 21 Oct 2014 20:41

tiež si myslím že v tejto cenovej kategórii je to úplne jedno akú značku,
určite si to treba rozmyslieť že na čo sa bude používať, lebo zo skúseností (predajca 8-rokov) "LEN NA SURFOVANIE NA NETE A WORD, EXCEL" v skutočnosti znamená - v IE otvorený FB, YT na pozadí, ďalšie dve stránky zaujímavostí, a popri tom dva zošity excelu a ........ ty vole, šak ono to mrzne!!!
Určite odporúčam minimálne aby tom bol procesor Pentium a aspoň 4GB ram, integrovaná grafika intel HD a bude to celkom v pohode :wink:
Armin is the best

Roman | 52
4K+
Name: Roman

Postby Roman » 22 Oct 2014 20:53

zacali mi zltnut listy na citronovniku a pomarancovniku,niektore zospodu uschli a opadli.neviete niekto poradit co im chyba?

atlon | 48
Pán laserov
Name: attila

Postby atlon » 22 Oct 2014 21:12

Armin is the best

Return to “Rest room // Rest Room”