TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pomoc
Re: Pomoc
Armin is the best
Tak to prišlo aj na mňa...
Je tu niekto, kto mi vie vysvetliť rozdiel medzi Moduritom, Fimo hmotou prípadne inou hmotou?
Zaujíma ma vhodnosť použitia na figurky a vhodnosť na vytvorenie formy na odlievanie ....
...
niečo googlim, ale ešte sa mi nezadarilo nájsť to čo hľadám.
dík
Je tu niekto, kto mi vie vysvetliť rozdiel medzi Moduritom, Fimo hmotou prípadne inou hmotou?
Zaujíma ma vhodnosť použitia na figurky a vhodnosť na vytvorenie formy na odlievanie ....
...
niečo googlim, ale ešte sa mi nezadarilo nájsť to čo hľadám.
dík
Na figurky je odporucane spravit si fimo+cernit v pomere 1:1.
- fimo samotne je fayn, ale ked s nim pracujes a dodas mu teplo je dost makke
- cernit je fayn, ale aj ked mu dodas teplo je stale dost tvrdy
Na odlievacu formu by sa ti hodil nejaky dvojzlozkovy silikon typu Lukopren, zalezi kolko odlievani a akeho materialu a kolko opakovani.
Chemie je dost, len si treba vybrat.
- fimo samotne je fayn, ale ked s nim pracujes a dodas mu teplo je dost makke
- cernit je fayn, ale aj ked mu dodas teplo je stale dost tvrdy
Na odlievacu formu by sa ti hodil nejaky dvojzlozkovy silikon typu Lukopren, zalezi kolko odlievani a akeho materialu a kolko opakovani.
Chemie je dost, len si treba vybrat.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Z papiera - z toho, co si poslal takzko odhadovat ake to je velke, takze tazko nieco rouzmne povedat.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
na modeloch od GPM napriklad na Stug 40 su robene pánty z troch "poschodí"..na vysku maju tych 5 mm a musim povedat, ze to je na hranici zlepitelnosti/funkcnosti pantov..tu ich je 6, takze fakt neviem..ale isto sa najde nejaky macher, kt. by to zlepil, ze Paly..

- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Na artol.sk sa teraz daju kúpiť silikónové prípravky na formovanie a majú aj polyuretán na odlievanie.
Nie je dôležitý cieľ, ale cesta.