TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Čo ma teší...
- bedatruhlarI | 56
- hnidopich
- Name: beda
Re: Čo ma teší...
V sešitu by měly být obě verze,alespon při betastavbě se stavěly obě.
Úspešná objednávka druhej Zlatej knihy komiksov Václava Šorela a Kúzelnej histórie papierových modelov od JoK-a s 20% zľavou a dopravným zdarma (aj keď pravdupovediac na albatrosmedia ju majú bežne myslím so 17% zľavou) a moja vytrvalosť v klikaní na nálepky na GOG.com a zisk ďaľšej super RPG hry zdarma. A tu je moja kolekcia:

Ehm...len ešte kedy to budem hrať, neviem

Ehm...len ešte kedy to budem hrať, neviem
Po dvoch rokov konecne vytuzeny karierny postup...
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
.. ty si archeológ? si postúpil na čističa zaprášených štetečkov z druhej do prvej kategórie? v každom prípade gratulujem
kolegov "potešila" v robote šéfová, majú výpovede, lebo Slovnaft nepodpísal zmluvu na servis zdvíhacích zariadení (kladkostroje, žeriavy, výťahy)
a vraj, či by nechceli ostať aj po novom roku a robiť to tak, ako tento 1/4 rok, čiže nezmluvný partneri, že síce im nemôže garantovať robotu
na dlho, max. na rok, ale veď nás Slovnaft potrebuje... ehm
kolegov "potešila" v robote šéfová, majú výpovede, lebo Slovnaft nepodpísal zmluvu na servis zdvíhacích zariadení (kladkostroje, žeriavy, výťahy)
a vraj, či by nechceli ostať aj po novom roku a robiť to tak, ako tento 1/4 rok, čiže nezmluvný partneri, že síce im nemôže garantovať robotu
na dlho, max. na rok, ale veď nás Slovnaft potrebuje... ehm
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
A čo tak konečne napísať "Postup na dokončení, kompletovaní a vydaní V3S" ???

Že po 13 týždňoch nespania, asocializovania a rysovania môžem zas zlepiť pár dielov 
Hotovo: Pzkpfw V Panther, Messerschmitt Bf 109 F-2