TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pomoc
Re: Pomoc
A na ziarovke je napisane 11.5V?
Tam bude 12V 
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Bohužiaľ asi mám, teda inštaloval som tú hovadinu drahej na komp, tak uderený software aby jeden pohľadal, ale z hlavy naozaj neviem, kde to mám a z čoho som to inštaloval, ale je to na XP, tak aby ti to na niečom "modernejšom" nepindalo, že to je stará verzia. Skenovanie na tom trvá raz tak dlho, ako na Canone, to len tak na okraj.má niekto náhodou software "HP SOLUTION CENTER" , ktorí všade reklamujú že je na CD pri výrobku a keď otvoríš výrobok tak v návode je že už nie je súčasťou balenia a ani sa nedá stiahnuť z ich webu??
bez toho mám namiesto skeneru čo má skenovať asi do 10 formátov, foto filmy, OCR-ko a 4 tlačidlá na PDF, MAIL, PRINT a SCAN zariadenie ktoré skenuje len jpg, tiff a bmp a 4 tlačidlá majú rovnakú funkciu bez možnosti zmeny
Zajtra večer, keď prídem z Košíc, alebo v piatok cez deň, skúsim pohľadať.
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Ma to aj nejaký stmievac? Ak nie daj tam hoc aký 12V aspoň 55W zdroj.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
ďakujemBohužiaľ asi mám, teda inštaloval som tú hovadinu drahej na komp, tak uderený software aby jeden pohľadal, ale z hlavy naozaj neviem, kde to mám a z čoho som to inštaloval, ale je to na XP, tak aby ti to na niečom "modernejšom" nepindalo, že to je stará verzia. Skenovanie na tom trvá raz tak dlho, ako na Canone, to len tak na okraj.
Zajtra večer, keď prídem z Košíc, alebo v piatok cez deň, skúsim pohľadať.
ako skener je rýchli, len mi je bez toho softu naprd keďže hlavne potrebujem skenovať do pdf a tie filmy
Armin is the best
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Mne pred casom tiez prestal fungovat origo softver na skenovanie (takisto hnusne HP) a nasiel som freeware s nazvom WinScan2PDF. Odvtedy skenujem do pdf cez tuto jednoduchu, pritom malu a sikovnu aplikaciu.
ja potrebujem aj tie ostatne formaty, ale bez tychto (pdf a filmy) sa nezaobidem, a ten softik to uz ma v nazve ze to je na skenovanie do pdf
to by som musel mat asi 5 softikov na kazdu funkciu iny
to by som musel mat asi 5 softikov na kazdu funkciu iny
Armin is the best