TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Pomoc

serpens | 43
a.k.a. hado
Name: Miro

Re: Pomoc

Postby serpens » 01 Mar 2015 12:56

Atlon, taky profil sotva zozenies, to mali na zákazku. Navyše by ma zaujímalo ako posunies tomu laseru ze môže chodiť ďalej.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

atlon | 48
Pán laserov
Name: attila

Postby atlon » 01 Mar 2015 14:37

to je vlastne nosník (červená) na ktorom behá hlava laseru (žltá), a behá len vo vymedzenom priestore (fialová) a ten nosník potrebujem dlhší :wink:

ale asi to poriešim ako na 3D tlačiarni, vodiace tyče + ložiská lineárne :wink:
Armin is the best

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 01 Mar 2015 18:31

potreboval by som rezy kabínou lietadla v mieste sedadla pilota, ideálne aj s postavou pilota (hlavne sediaci, nie ležiaci ako v Hortene),
len neviem vhodné heslo do gogoľa, nenapadá vás voľačo prosím?
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Postby terenkoza » 01 Mar 2015 18:33

halo :victory:

rychlo objednavajte dezeny od atlona, ide to rozoberat a budeme mat po srande... :bad smile:
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

Vojta Č. | 48
Name: Vojta Čaban

Postby Vojta Č. » 01 Mar 2015 19:35

Toudi:
Teď jsem zkoušel něco jako "airplane cockpit section pilot seat", zajímavý věci dává taky "airplane cockpit cutaway", zvlášť když si z toho vyfiltruješ v hledání obrázků černobílý obrázky.
Ale je to bojovka, když člověk hledá něco konkrétního, o tom žádná.
Tady je pár obrázků, který asi chceš:
http://www.homebuiltairplanes.com/forum ... -size.html

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 01 Mar 2015 20:05

díky moc, ja to potrebujem obecne, čím viac variánt, tým lepšie, mám jeden kokpit a potrebujem zistiť,
aké by mal mať v reále asi rozmery, podľa toho musím zmeniť veľkosť lietadla a teda aj výslednú mierku potom
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Matej | 38
Name: parkourista

Postby Matej » 02 Mar 2015 23:14

ahoj chalani..mam na Vás surnu prosbu..mozete mi niekto, kto mate MAZ 537g od model-komu odmerat dlzku dielov 114a a 114a'..?

diiiiiki moc..
Aktuálne: ZIL 131 AC40

Hotovo: BAT-M / A-10 Warthog

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 03 Mar 2015 20:30

ste tu nejaký stavbári/architekti? ako by sa dal preložiť z češtiny výraz "představené podloubí" (asi v zmysle predsunuté) a ešte,
existuje adekvátny preklad kúpeľou sv. Anny? češi to volajú Anenské koupele, u nás sa síce píše, že je niečo napr. karlovarské, ale je niečo aj anenské?

pet1972 | 54
Name: Peter Kováč

Postby pet1972 » 03 Mar 2015 22:28

výraz "představené podloubí"
Predsadená/predsunutá arkáda

RAZGY | 52
Name: Štefan

Postby RAZGY » 03 Mar 2015 23:54

existuje adekvátny preklad kúpeľou sv. Anny? češi to volajú Anenské koupele, u nás sa síce píše, že je niečo napr. karlovarské, ale je niečo aj anenské?
Lázně sv. Anny (Anenské - Aniné)

Return to “Rest room // Rest Room”