TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Tatra 815 GTC /Ripper Works/ 1:32 - by Zollo

Moderator: iconmaster

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Re: Tatra 815 GTC /Ripper Works/ 1:32 - by Zollo/HOTOVO/

Postby toudi_sk » 25 Sep 2014 21:06

Neviem ci by som po rozdupani zacal nanovo a tak rychlo zlepil dalsi exemplar :) :P
ja by som asi rituálne spálil všetky RW-čka, čo mám nasyslené... možno okrem jedného, čo mal v merku Jolaus :D
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

C4ndlee | 39
Name: Juraj

Postby C4ndlee » 26 Sep 2014 12:09

Majstrovská práca, gratulujem k dokončeniu, krásna tatra, klobúk nenosím ale hneď by som ho dal dolu :big smile:

jano K | 45
Name: Jan Kallasch

Postby jano K » 03 Apr 2015 21:49

Tiez som si ju kupil,ale po tom,co som odslrdoval rychlost,presnost,cistotu a dokonalost tvojej stavby.Tak sa bojim do toho aj strihnut a nie to este prezentovat na tomto vlakne.Latku si postavil hooooodne vysoko a myslim,ze vsetko ostatne bude uz len o porovnavani s tebov

jozkin | 42
2K+
Name: Jozef

Re: Tatra 815 GTC /Ripper Works/ 1:32 - by Zollo

Postby jozkin » 04 Apr 2015 12:07

Nemyslím si, že by dvíhal latku, Zollo je vynikajúci modelár a jeho modely sú perfektne postavené, ale to ešte neznamená, že by bolo potrebné ho prekonávať. Lepíme predsa pre radosť z lepenia ;-) T815 GTC som si zlepil aj ja, ani z ďaleka nie je taká dokonalá ako tá jeho, ale mám z nej aj tak veľkú radosť :)
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).

Return to “Nákladné automobily a ťahače // Lorries & Trucks”