ja by som asi rituálne spálil všetky RW-čka, čo mám nasyslené... možno okrem jedného, čo mal v merku JolausNeviem ci by som po rozdupani zacal nanovo a tak rychlo zlepil dalsi exemplar![]()
![]()
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Tatra 815 GTC /Ripper Works/ 1:32 - by Zollo
Moderator: iconmaster
Re: Tatra 815 GTC /Ripper Works/ 1:32 - by Zollo/HOTOVO/
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Majstrovská práca, gratulujem k dokončeniu, krásna tatra, klobúk nenosím ale hneď by som ho dal dolu 
Tiez som si ju kupil,ale po tom,co som odslrdoval rychlost,presnost,cistotu a dokonalost tvojej stavby.Tak sa bojim do toho aj strihnut a nie to este prezentovat na tomto vlakne.Latku si postavil hooooodne vysoko a myslim,ze vsetko ostatne bude uz len o porovnavani s tebov
Re: Tatra 815 GTC /Ripper Works/ 1:32 - by Zollo
Nemyslím si, že by dvíhal latku, Zollo je vynikajúci modelár a jeho modely sú perfektne postavené, ale to ešte neznamená, že by bolo potrebné ho prekonávať. Lepíme predsa pre radosť z lepenia
T815 GTC som si zlepil aj ja, ani z ďaleka nie je taká dokonalá ako tá jeho, ale mám z nej aj tak veľkú radosť 
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).