Ahojte,
vie mi niekto povedat, ze kde v NR by som mohol kupit cepielky do skalpela?
vdaka
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pomoc
Re: Pomoc
ja takéto riešim exportom do corelu v krivkach a potom si to ulozim ako chcem 
Armin is the best
v gimpe, je to program zadarmo
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
PDF Creator. Ale odporucam verziu 1.7.3. Vyssie verzie sa mi zdaju dost neprehladne a aj okresali pocet formatov, do ktorych sa da "tlacit".potreboval by som z knihy v pdf vyoperovat stranu na ktorej je vykres, v rovnakej kvalite ako je v knihe,aky program by sa dal na to pouzit? malo by to ukladat obrazky ako jpeg alebo bmp.
Zdravím.
Měl bych dotaz - jaká lepidla používáte při lepení jednotlivých dílů z drátu (např. rámy kabin, žebříky, aj.), tedy pokud je nelepíte epoxidem nebo nespojujete pájením. Zrovna se mi stalo, že jsem prováděl druhý nátěr slepeného žebříku pro T-815 MIX a stalo se nejhorší - žebřík mi vypadl z ruky na zem a celý se rozsypal
. Lepil jsem a i spoje jsem zaléval klasickým vteřiňákem.
P. S. - příspěvek odeslán už s chladnou hlavou, po důkladném uklidnění a vydýchání této situace
.
Měl bych dotaz - jaká lepidla používáte při lepení jednotlivých dílů z drátu (např. rámy kabin, žebříky, aj.), tedy pokud je nelepíte epoxidem nebo nespojujete pájením. Zrovna se mi stalo, že jsem prováděl druhý nátěr slepeného žebříku pro T-815 MIX a stalo se nejhorší - žebřík mi vypadl z ruky na zem a celý se rozsypal
P. S. - příspěvek odeslán už s chladnou hlavou, po důkladném uklidnění a vydýchání této situace
Ešte to lepia gélovým sekunďákom, ale sú to malé plochy, takže s tým moc nenarobíš a aj dvojzložkové lepidlo potrebuje plochu, aby udržalo 2t, 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
skus robit rebriky z tenkeho drotu na ktorom nechas izolaciu.ta potom dobre drzi.ked lepis dva medene droty o seba bude to drzat velmi slabo.drot dostat v baumaxe alebo v obi.
verzia pdf creatora 1.7.3. dokonca v cestine je zamorena nejakym virusom.antivir mi to nepusti.kde by sa dala zohnat nejaka nezamorena verzia?
verzia pdf creatora 1.7.3. dokonca v cestine je zamorena nejakym virusom.antivir mi to nepusti.kde by sa dala zohnat nejaka nezamorena verzia?
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts