Len nechápem, prečo sa to pri každom modeli rieši odznova...
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Tatra 815 CAS 11 /RipperWorks + beta/ 1:32
Moderator: iconmaster
Re: Tatra 815 CAS 11 /RipperWorks + beta/ 1:32
Nechcem Vám brať ilúzie, ale je úplne jedno, aké farby máte na monitore... Beta je tlačená laserom a vydaný model Off setom, tak sa nechajte prekvapiť 
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
sa divím, že sa ešte divíš 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Toudi nedivím, už iba nechápem...
Ak sa cítiš v pasci, tak odporúčam nákup modelu na nejakej súťaži. Tam si ho prelistuješ a rozhodneš sa, takže nebudeš kupovať mačku vo vrecitohle upravovani fotek je opravdu past na odberatele ;/
Žeby preto, že sme na modelárskom fóre?Len nechápem, prečo sa to pri každom modeli rieši odznova...
no neviem, podľa mňa zveličuješ, zatiaľ som takú diskusiu postrehol len raz, či dvakrát a ich ripper vydal cez 50 
ono se to řeší prakticky u každýho jednotlivýho modelu, jen pokaždý jinde (facebook, tohle fórum, české fórum, mailové diskuze atd.). Poměrně velké rozdíly jsou i mezi jednotlivými ofsetovými výtisky (na to jsme tuším dojeli s EW kloubovou městskou karosou, měla být stejně bíločervená jako krátká, ale většina výtisků je prostě světlejší, takže od té doby se Honza účastní procesu nastavování barev v tiskárně od začátku až do konce).
DIE VERGELTUNGSAFFE!
Největší pí*oviny na světě nepocházejí z konspirace, ale z donebevolající pitomosti aktérů. (Jan Šatava)
Největší pí*oviny na světě nepocházejí z konspirace, ale z donebevolající pitomosti aktérů. (Jan Šatava)
Viktor, určite to nie je prvá diskusia o farbách modelov RW ani ma tomto fóre...
Off topic: nehovorím že nie je prvá, ale že určite nie pri každom modeli
ale ako napísal amater, ty ako insider si toho mohol postrehnúť viac
ale no tak... to vidi i slepej, ze na rw je stazena cervena jak blazen.Nechcem to moc riesit, ale pokial nemas certifikovany kalibrovany monitor, tak riesit farby botky na internete je uplne zbytocne.
nicmene taky delam s grafikou takze v monitoru problem nehledam.
problem obecne je ten, ze obalky/promofotky lzou. Nikdo hadam neresi, ze offset vytiskne obecne barvy vyblitejsi nez laser, nicmene tenhle rozdil je mimo debatu prilis velkej a tedy vlastne nevime jak opravdu ten model bude vypadat.
Neni velkej problem udelat fotky na webu tak, aby odpovidaly +- obsahu, ja se jen pozastavil nad tim, ze uplne stejna fotka ma diametralne rozdilne barevnost a timpadem jsem vznesl obavu nad zajicem v pytli. Neco podobneho bylo s PMHT CAS11, kdy ta modra na obalce usla a v realu je opravdu hnusna a kdybych to vedel, nekoupil bych to.
Jinymi slovy, je ten model hnedej nebo okrovej?
A ne kazdej nema cas jezdit po vystavach a kupovat si vse osahane, mame internet a postu.