Nasucho v pneu:
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
KIROVEC K 700A /Agromodels + resize/ 1:25 - by petopato
Moderators: iconmaster, braintech
Re: KIROVEC K 700A /Agromodels + resize/ 1:25 - by petopato
Včera som nastriekal žlté diely, chcel som dosiahnuť tú škaredú žltú ako je origo, tak som na radu jedného nášho kolegu pridal do žltej šedú a dosiahol to, že to ťahá do zelenej, takže maximálny neúspech. Najhoešie je, že s tým už nič neurobím, lebo aj tak sú už detaily viac zaliate ako som chcel, dostalo to totiž asi 5, alebo 6 vrstiev základovky a jednu vrchnú žltú
Nasucho v pneu:

Nasucho v pneu:
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Podla mna ta farba nie je zla, no na tvoj vek by si mohol byt rozvaznejsi a skusat odtiene najprv na kusku papiera, az potom na dieloch
Ja som miesal farbu na bager CAT pridanim ciernej do oranzovej, ta splnila ocakavania dosiahnut "spinavy odtien"..
Ja som miesal farbu na bager CAT pridanim ciernej do oranzovej, ta splnila ocakavania dosiahnut "spinavy odtien"..
Budem sa tváriť, že to po GO súdruhovia zle trafili 
Vyzerá to pekne. Možno keby si ešte jemnú patinu skúsil na tú žltú, tak by to ten zelený nádych trochu stiahlo
základovka nechcela kryť alebo prečo toľko vrstiev? Mne obvykle stačia dve tenšie vrstvy aj keď striekam syntetiku zo spreja alebo aj akrylový základ.dostalo to totiž asi 5, alebo 6 vrstiev základovky a jednu vrchnú žltú
Nie je dôležitý cieľ, ale cesta.
Na základ som použil najprv sivú a potom bielu akrylovku v spreji. Tá biela kryla dobre, ale len plochy, hrany stále svietili, tak som to viackrát nanášal, teraz už viem, že zbytočne, lebo mi zatiekli detaily a tá žltá by bola kryla rovnako dobre aj po druhej vrstve 
Halo
No na dochodcu to neni zle
No na dochodcu to neni zle
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
Paráda.
Ona ta žlutá co se míchání a stříkání týče je snad nejhorší ze všech barev.