TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pomoc
Re: Pomoc
skúšal, ale tá azbuka mi nevraví nič, a ani google to nejak poriadne nevie preložiť 
Armin is the best
Totu to máš skoro po Slovensky :
http://www.xn--sztabowz-13a.pl/moje-poj ... -jesterka/
“Jesterka” (Jaszczurka) jest wynalazkiem Czechosłowackich inżynierów lat ’50

Waga - 10,3 ton
Długość - 6,92 m
Szerokość - 2,35 m
Wysokość - 2,95 m
Załoga - 4 osoby (kierowca, dowódca i dwóch operatorów działa)
Pancerz - stalowy
Podstawowe uzbrojenie - podwójne działko przeciwlotnicze 30mm (900 nabojów)
Jednostka napędowa - Tatra T 912-2 silnik 6-cylindrowy, chłodzony powietrzem, rzędowy diesel
Parametry - moc 110 KM (82 kW) przy 2200 obr/min
Stosunek Moc/waga - 10,7KM/t (8 kW/tonę)
Zasięg - 500 km
Prędkość max - 60 km/h
http://www.xn--sztabowz-13a.pl/moje-poj ... -jesterka/
“Jesterka” (Jaszczurka) jest wynalazkiem Czechosłowackich inżynierów lat ’50
Waga - 10,3 ton
Długość - 6,92 m
Szerokość - 2,35 m
Wysokość - 2,95 m
Załoga - 4 osoby (kierowca, dowódca i dwóch operatorów działa)
Pancerz - stalowy
Podstawowe uzbrojenie - podwójne działko przeciwlotnicze 30mm (900 nabojów)
Jednostka napędowa - Tatra T 912-2 silnik 6-cylindrowy, chłodzony powietrzem, rzędowy diesel
Parametry - moc 110 KM (82 kW) przy 2200 obr/min
Stosunek Moc/waga - 10,7KM/t (8 kW/tonę)
Zasięg - 500 km
Prędkość max - 60 km/h
to je pekné, ale to sú info o klasickej "jašterke"
ja potrebujem info o tom čo je na foto, že čo to vlastne má byť, či to je len nejaká prerábka, alebo nejaký prototyp a tak 
Armin is the best
Podľa textu to vyzerá tak, že je to prerobené.
Jesterka”, która jest do Państwa dyspozycji na terenie Wilczego Szańca została poddana gruntownej renowacji, a efekt końcowy wzorowany był na niemieckim transporterze z okresu II Wojny Światowej – Sd.Kfz.251. Charakteryzacja ta miała na celu jedynie zbliżenie do realiów historycznych i specyfiki Wilczego Szańca.
koľko?
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Nemá niekto náhodou doma šmikajdu snežného ratraku z fifíka? potreboval by som odmerať dĺžku osky S2, omylom som si totiž vzor tejto osky vyhodil pri upratovaní, díkes 
Na stole: plno kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov
Chcem by som poprosiť o radu pri výbere notebooku, keďže mi môj starý doslúžil.
Notebook by som hlavne využíval na školské veci ako rysovanie v AutoCAD, Revit alebo iné 3D programy na vizualizácie. A sem tam možno nejaká novšia hra (nepotrpím si na vysokých detailoch)
. Cena okolo 600€ a značku neviem. Asus a Acer mi pri výbere starého nedoporučoval známy (teraz som mal Toshibu). Teraz neviem aká je spoľahlivosť týchto značiek. Zatiaľ ma zaujalo toto Lenovo.
Budem rád za každú radu od Vás
Budem rád za každú radu od Vás
Na stole: Kamov Ka-29 /Orlik/ 1:33; KV-2 /free/ 1:25
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80
"An architect's dream is an engineer's nightmare."
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80
"An architect's dream is an engineer's nightmare."
600€ je docela málo, v této cenové hladině na značce notebooku moc nezáleží. Mám 8 let starý Asus a pořád šlape, 2 roky starý Dell mi opravovali už třikrát. Tohle Lenovo vypadá v pohodě, neporadím jestli je lepší procesor od AMD nebo Intelu. Největší brzda bude pevný disk, ale v téhle ceně nic s SSD nekoupíš. Pokud ho neplánuješ moc nosit, klidně se podívej po 17 palcovým. Full HD na 15 palcích je dost malé.
Patience is a virtue.