Ja by som moderoval ÁNO, Hlavovi by som prenechal NIE.... ak by súhlasil, samozrejme...
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Lietadlo na beziacom pase :)
Re: Lietadlo na beziacom pase :)
Napadlo ma, že by sme mohli prípadne Leteckú sekciu rozdeliť na podsekcie ÁNO a NIE...
Ja by som moderoval ÁNO, Hlavovi by som prenechal NIE.... ak by súhlasil, samozrejme...

A zabava graduje, graduje...
Maju pravdu ti doktori - spanok je velice dolezita a potrebna vec...
Maju pravdu ti doktori - spanok je velice dolezita a potrebna vec...
Ja tomu rozumiem tak, že analogicky ak by sme položili Boeing na ľad s nulovým koeficientom trenia, tak by proste nevzlietol, ani keby sme do motorov pustili plný kotol. Kolesá začnú prešmykovať na ľade a voči vzduchu bude mať lietadlo rýchlosť nulovú, teda žiaden vztlak nevznikne a bez toho lietadlo nevzlietne.
Opýtam sa kolegov na oddelení projekčných a technických analýz v Aircraft Industries, aký na to majú názor
Opýtam sa kolegov na oddelení projekčných a technických analýz v Aircraft Industries, aký na to majú názor
Na stole: Mustang Mk.I http://papermodelers.sk/viewtopic.php?f=51&t=6246
Úplne opačne si to pochopil... Kolesá s tým nič nemajú... Nemajú prečo začať prešmykovať... A aj keby, nezáleží na tom... Lietadlo ťahajú vpred motory prostredníctvom vzduchu...Ja tomu rozumiem tak, že analogicky ak by sme položili Boeing na ľad s nulovým koeficientom trenia, tak by proste nevzlietol, ani keby sme do motorov pustili plný kotol. Kolesá začnú prešmykovať na ľade a voči vzduchu bude mať lietadlo rýchlosť nulovú, teda žiaden vztlak nevznikne a bez toho lietadlo nevzlietne.
Ľad by mal tú výhodu, že by sa dali použiť namiesto kolies korčule...
Takže, keď to už máme vyriešené, nová otázka do pléna:
Ak je Boh všemohúci, dokáže vytvoriť tak ťažkú skalu, že ju nedokáže zodvihnúť?
Ak je Boh všemohúci, dokáže vytvoriť tak ťažkú skalu, že ju nedokáže zodvihnúť?
Vzlietne Trak-tor ?
Ak pobezi na beziacom pase, tak nie. Lebo nebude mat vztlak pod pazuchami...
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Máme tu nový problém: lietadlo na eliptickom trenažéri.

Na stole: Mustang Mk.I http://papermodelers.sk/viewtopic.php?f=51&t=6246
Vzlietne ... !!! 
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat