TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Papierová hvezdáreň 2015 (2.7 - 5.7) 7. ročník
Re: Papierová hvezdáreň 2015 (2.7 - 5.7) 7. ročník
nechcem dráždit ale vasik1 pýta iba 2 eurá zase ta dostal 
Chlapi, ako makám, tak makám... Dnes asi nestihnem prísť...
Vidím to na zajtra doobeda...

Vidím to na zajtra doobeda...
tak to je smola, ale snáď aspoň zajtra prídeš
ivant
takže komu som čo sľúbil? Wan Rayenovi síce model družice, ale nestihol som to, tak budem lepiť to jeho
jožkinovi bicykel
Wan Rayenovi 2 oceľové gule priemer cca 90 mm a 75 mm
majosovi kryt na lietadlo a meotar
niekomu ešte laserovú tlačiareň minolta, asi atlon
máte niekto vo fasbúkoch v kontaktoch toho Jurkaneviemakéčíslo? chcel tú multifunkčnú tlačiarňokopírkofaxovku,
že nech si pre to príde do Partizánskeho, lebo inak to rúcim do jarku/ivantovi na ozubené kolečká
inak ja dopijem kávu a vyrážam smer piešťanské TESCO, auto mám plné komplet až po strechu
ivant
takže komu som čo sľúbil? Wan Rayenovi síce model družice, ale nestihol som to, tak budem lepiť to jeho
jožkinovi bicykel
Wan Rayenovi 2 oceľové gule priemer cca 90 mm a 75 mm
majosovi kryt na lietadlo a meotar
niekomu ešte laserovú tlačiareň minolta, asi atlon
máte niekto vo fasbúkoch v kontaktoch toho Jurkaneviemakéčíslo? chcel tú multifunkčnú tlačiarňokopírkofaxovku,
že nech si pre to príde do Partizánskeho, lebo inak to rúcim do jarku/ivantovi na ozubené kolečká
inak ja dopijem kávu a vyrážam smer piešťanské TESCO, auto mám plné komplet až po strechu
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
pivo ,nožík, penaženka a baterky a som pobalený 
Naplne do oneho?
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
to je jasné to sa ani nepíše a zobral som aj nulkový takže budete moc robit oblaky v pohode bez zadrhnutia 
Myslel som si že to vydržím, ale nedá sa, toto keď čítam v robote...
Beriem pod dňa dovolenky a ide sa.
Beriem pod dňa dovolenky a ide sa.
Ho, ho, hóóo´, za 2€ máš kúsok masa medzi 2 krajcami chleba (taká stredná desiata), ale u mňa za 3€ máš vysokokvalitný guľáš na 2 dni,každému vyjdu aspoň 3 porcie, tak toto hádam nechceš porovnávať...nechcem dráždit ale vasik1 pýta iba 2 eurá zase ta dostal
Bože odpusť mu, lebo nevie čo činí a vraví!
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Vidim ze nalada sa uz stupnuje, to budu este tvrde boje Petopato vs. Vasik / gulas vs. hamburger
Aj ja by som uz najradsej vyrazil, no musim este dotiahnut a vybavit nejake zalezitosti v robote, hadam do 4-ej mozem vyrazit smer PE
Aj ja by som uz najradsej vyrazil, no musim este dotiahnut a vybavit nejake zalezitosti v robote, hadam do 4-ej mozem vyrazit smer PE