TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Recenzie - fifik
Moderator: Trak-Tor
Re: Recenzie - fifik
Dáka fotka modrej lokotky by nebola
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
k modrej lokotke - co Ti cvaknem?
zlozitostne jednoduchsi kusok, podvozok v jednom kuse, navodovka vyzera takto:

zlozitostne jednoduchsi kusok, podvozok v jednom kuse, navodovka vyzera takto:
podpis
Aktualitke z Fifíka som neodolal a hneď som si mašinku aj zlepil.
Zjednodušený model pre deti je podľa môjho názoru celkom obstojný. S obmedzeným rozsahom vystrihovačky 2 strany v časopise sa detailnejšia verzia 498.104 v H0 asi ani nedá vykúzliť. Fajnšmekri nech si počkajú na prepracovanú vystrihovačku v H0 od iného autora, ktorú vydá Albatros klub snáď ešte tento rok (beta sa objavila na jar v Brne).

Zjednodušený model pre deti je podľa môjho názoru celkom obstojný. S obmedzeným rozsahom vystrihovačky 2 strany v časopise sa detailnejšia verzia 498.104 v H0 asi ani nedá vykúzliť. Fajnšmekri nech si počkajú na prepracovanú vystrihovačku v H0 od iného autora, ktorú vydá Albatros klub snáď ešte tento rok (beta sa objavila na jar v Brne).
keď atlon smahne na fifíkového laserové kolečká a rozvody, bude to model jak lusk
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Srdečný pozdrav vám všetkým, opäť po dlhšej dobe. Máličko som pracoval, aby bolo o čom. Mimochodom para je postavená i nafotená super. Ak sa mi podarilo potešiť, mám dvojnásobnú radosť. Letný magazín som mal naplánovaný inak. "Juraing" o tom vie svoje, ale ... Aby som veľa nehovoril, tu je plánovaná vystrihovačka "Solar Impuls ". ktorá sa zmenila na šuflíkovú :
V septembrovom čísle sa pravdepodobne objaví "novoveská" Reduta. Pôvodne som uvažoval o bratislavskej, ale tú som zatiaľ odložil.
Pre jednu bratislavskú firmu som rýchlo spatlal "smetiarov", ale tí sa na stránkach "Fifík-a" určite neobjavia.
Október mám už rozpracovaný, ale ako to dopadne vo finále neviem, zatiaľ ponúkam náhľad :
Aby toho nebolo dosť. pridám ešte čosi, čo sem určite nepatrí :
Áno, to je to, čo dal novinový stánok. Samozrejme veľa vecí som dorábal, prerábal, alebo urobil inak. Možno časom ešte doplním detaily, ku ktorým som sa dopátral.
Laco - BaJ
V septembrovom čísle sa pravdepodobne objaví "novoveská" Reduta. Pôvodne som uvažoval o bratislavskej, ale tú som zatiaľ odložil.
Pre jednu bratislavskú firmu som rýchlo spatlal "smetiarov", ale tí sa na stránkach "Fifík-a" určite neobjavia.
Október mám už rozpracovaný, ale ako to dopadne vo finále neviem, zatiaľ ponúkam náhľad :
Aby toho nebolo dosť. pridám ešte čosi, čo sem určite nepatrí :
Áno, to je to, čo dal novinový stánok. Samozrejme veľa vecí som dorábal, prerábal, alebo urobil inak. Možno časom ešte doplním detaily, ku ktorým som sa dopátral.
Laco - BaJ
Dovolím si protirečiť, že to sem nepatrí.Každý si môže urobiť obrázok o autorovi, ktorý niečo tvorí do Fifíka, stíha realizovať svoje plány a ešte stíha ďalšie veci okolo chodu domácnosti...Klobúk dolu! Musíme zabrať aj my ostatní, aby sme v hanbe nezostali. Veľa zdravia a tvorivých nápadov / ešte S.N.Ves nie je hotová!!!/
Takovouhle rikšu jsem měl 1:1, takže její model by mne moc potěšil