TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

KRAZ-255B /Oktan/ 1:100

Moderator: developer10

Dalibor | --
Name: Dalibor

KRAZ-255B /Oktan/ 1:100

Postby Dalibor » 12 Aug 2009 14:44

Po dlhsej dobe som dokoncil tohoto drobca. :vicotry:
Model sa lepil celkom dobre i ked som mal trochu problem vsetko natlacit na kostru.
Praca chvatna malo platna, nechcelo sa mi zarabat farbu a tak som kanistre zretusoval centrofixkou.
Tak to aj dopadlo, myslim ze su kazdy tyzden horsie. :beat brick:
Asi by este potreboval prirobit zrkadielka, no uvidim.

ImageImageImage

Link na stiahnutie je vo webovkach.

serpens | 42
a.k.a. hado
Name: Miro

Re: KRAZ-255B /Oktan/ 1:100

Postby serpens » 12 Aug 2009 19:28

Tak uz si to dokoncil, parada :vicotry: Vypada to fakt dobre, aj tie kanistre, aspon maju patinu :bad smile:
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Postby petopato » 12 Aug 2009 19:51

Tieto stroje sú pekné v akejkoľvek mierke, ale hlavne keď je vidieť, že si modelár dal záležať...
Videl som to vo hvezdárni pred dokončením, takže viem, že je to malé, ale aj tak si myslím, že keby tie naznačené prelisy boli porobené pásikmi papiera, tak by to bolo dokonalé :look down:

samo | 31
Name: Samo

Postby samo » 13 Aug 2009 10:32

Myslel si prelisy na skrini na náradie? Lebo aj tie by sa zišlo upraviť, aj bočné kryty motora a blatníky a prelisy na korbe.Tie čierne čiary naznačujúce prelisy sú podľa mňa moc škaredé :beaten: A potom matice a vyrezávaný dezén, ale to už som zašiel asi moc ďaleko :haha: :haha: :haha:
Model sa mi veľmi páči, až na spomínané čiary, a obdivujem ten dezén,veľmi oživil model, len keby boli kolesá trochu matnejšie :)

pet1972 | 53
Name: Peter Kováč

Postby pet1972 » 13 Aug 2009 14:42

Pjekne veru...mam ho vytlaceneho ale len na obyc kancelarsky papier a cb variantu...na aky papier si ho tlacil a s akym vysledkom? Opracevatelnost, ohybnost...
Inac ten stroj ma cca 7cm, tak vela neocakavajte...ale zas na druhej strane ked si sa pohral s tym dezenom :P

Dalibor | --
Name: Dalibor

Postby Dalibor » 15 Aug 2009 16:01

samo - Tie prelisy by boli zaujimave keby sa cely model nakoniec prestriekal syntetikou. Jednoducha retus by to asi pokazila. Povodne som mal ambicioznejsie plany s pokusom o interier ale trochu som precenil sily. Vid obrazok dolu. :P
Zatial pouzivam vodou rieditelne akrylovky. Kolesa su farbene ciernou Mars Black. Druhu co mam je sice matnejsia ale ma fialovy odtien. Poprasenie kriedou by to hadam zlepsilo.

pet1972 - Model som tlacil na pololeskly papier 120g/m2 na farebnej laserovke. Laserova tlac nieje najvhodnejsia ale herkules a akrylova farba na nu chytaju vyborne. 120-tka papier je podla mna idelna. S kancelarskym papierom sa ti bude zle narabat.
Dezen som spravil jednoducho. Kolesa som si vytlacil este raz a vyrezany dezen som nalepil na uz hotove kolesa. Povodny vzor dezenu sa dobre neuzatvara. Tym ze ma koleso s vyrezavanym dezenom o trochu vacsi priemer vznikne miesto na chybajuci segment dezenu. Najtazsie bolo nezamazat vsetko od lepidla. Farba potom odhalila nepekne otlacky prstov. :bad smile:

Image Image

Return to “Minibox // Minibox”