samo - Tie prelisy by boli zaujimave keby sa cely model nakoniec prestriekal syntetikou. Jednoducha retus by to asi pokazila. Povodne som mal ambicioznejsie plany s pokusom o interier ale trochu som precenil sily. Vid obrazok dolu.
Zatial pouzivam vodou rieditelne akrylovky. Kolesa su farbene ciernou Mars Black. Druhu co mam je sice matnejsia ale ma fialovy odtien. Poprasenie kriedou by to hadam zlepsilo.
pet1972 - Model som tlacil na pololeskly papier 120g/m2 na farebnej laserovke. Laserova tlac nieje najvhodnejsia ale herkules a akrylova farba na nu chytaju vyborne. 120-tka papier je podla mna idelna. S kancelarskym papierom sa ti bude zle narabat.
Dezen som spravil jednoducho. Kolesa som si vytlacil este raz a vyrezany dezen som nalepil na uz hotove kolesa. Povodny vzor dezenu sa dobre neuzatvara. Tym ze ma koleso s vyrezavanym dezenom o trochu vacsi priemer vznikne miesto na chybajuci segment dezenu. Najtazsie bolo nezamazat vsetko od lepidla. Farba potom odhalila nepekne otlacky prstov.