TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Fórum - Update fóra - phpBB3.1.x

Moderator: Fito

Roman | 52
4K+
Name: Roman

Re: Update fora - phpBB3.1.x

Postby Roman » 24 Sep 2015 21:59

nezobrazuje mi to vsetky nove dnesne fotky,nejde pridavat obtazky aj vo vojenskej technike a aj obrazkove vtipy,

atlon | 48
Pán laserov
Name: attila

Postby atlon » 24 Sep 2015 22:04

zhrnutie:
Svoje fotky co som nahral do Praga V3S alfa a Dioramy - zaujimavosti - (foto) navody ja vidím a v pohode to išlo nahrať.
v tejto téme nejde nahrať obrázok : Your browser doesn't have HTML5 support.
Od ostatných čo nahrajú fotky, nevidím ich : Ak chcete odovzdať jeden alebo viacero súborov, vyplňte nasledujúce položky. Your browser doesn't have HTML5 support.
Armin is the best

pet1972 | 53
Name: Peter Kováč

Postby pet1972 » 24 Sep 2015 22:09

Pri odhlásení nevidieť ani tie obrázky čo som ja nahral :wink: , prihlásený svoj nahratý vidím, atlonove nevidím v jeho téme

krizniq | --

Postby krizniq » 24 Sep 2015 22:48

dejte zpet do nastaveni moznost zmeny skinu na nejakej normalni puvodni... tenhle "moderni" flat design je prisernej :(

Štefan Húska | 44
2K+
Name: Štefan Húska

Postby Štefan Húska » 24 Sep 2015 22:58

PRESNE, CHCEME SPÄŤ NAŠE FÓRUM
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu

Burton | --

Postby Burton » 25 Sep 2015 00:19

Novy dizajn...
Radsej necham tak a napisem len, ze sa mi nepaci...

1. Preco sa vymenila ta podarena modro - biela kombinacia z povodneho fora za tuto nezazivnu sedo - bielo - sedomodru zmesku? Kde sa stratila ta podarena svieza modra farba z povodneho bannera? Ideme teraz zmenit aj farbu loga? Mi nevravte, ze sa tato nova modroseda bude krajsie vynimat na obalke nejakej vystrihovacky ako pri povodnom logu.
2. V predchadzajucom fore, ak sa v teme vyskytol novy prispevok, tak sa ikonka pred nazvom temy zafarbila na cerveno. Tu sa to zmeni zo sedej na sedomodru. Vsak pockajte, ked vam na monitor zasvieti slnko, alebo aj viac jasnejsie umele osvetlenie - zmurte si kolko chcete...
3. V predchadzajucom fore bol nazov temy v jednotlivych prispevkoch farebne odliseny od textu prispevku (hoc zase len inym odtienom modrej), tu je cierny (?) - sedy(?) a vsetko splyva dokopy. Este aj farba cerveneho chytila sedy zakal...
Keby sa dali vlozit obrazky, tak zaber z predchadzajuceho fora by bol asi to najzivsie na tejto stranke...
4. Chyba tlacitko "Oznacit vsetky temy ako precitane"...
5. Zobrazena cesta v banneri (pod logom) - neda sa zobrazit aspon kus tmavsia? Alebo svetlejsia - nech ju nie je vidno vobec...

Ak to tu vsak nevidite vsetko tak sedo, tak si ma nevsimajte. Vsak ja ani nelepim...

CHCEME SPÄŤ NAŠE FÓRUM

Fito | 51
Admin
Name: Fito

Postby Fito » 25 Sep 2015 07:23

Skúsim spísať Vaše pripomienky, na ktoré viem odpovedať hneď odpoviem :
1. Preco sa vymenila ta podarena modro - biela kombinacia z povodneho fora za tuto nezazivnu sedo - bielo - sedomodru zmesku? ....
Farby a farbičky sa ešte budú ladiť, myslím že to je to najposlednejšie, čo nás (mňa) teraz trápi.
2. V predchadzajucom fore, ak sa v teme vyskytol novy prispevok, tak sa ikonka pred nazvom temy zafarbila na cerveno. Tu sa to zmeni zo sedej na sedomodru...
Vyriešime bodom1 - s tými farbami sa treba pohrať.
3. V predchadzajucom fore bol nazov temy v jednotlivych prispevkoch farebne odliseny od textu prispevku....
Vyriešime bodom1 - s tými farbami sa treba pohrať.
4. Chyba tlacitko "Oznacit vsetky temy ako precitane"...
tlačítko je hore v "kocke" fórum - "označiť všetky fóra ako prečítané" , resp. "označiť všetky subfóra ak oprečítané" .

5. Zobrazena cesta v banneri (pod logom) - neda sa zobrazit aspon kus tmavsia? Alebo svetlejsia - nech ju nie je vidno vobec...
ak myslíš toto : Obsah portálu / Informácie a oznamy / Novinky a oznamy - tak to sa zmeniť dá, znovu je to iba o ladení farieb.
Ak to tu vsak nevidite vsetko tak sedo, tak si ma nevsimajte. Vsak ja ani nelepim...
Všetky pripomienky sú vítané, avšak je jasné, že sa nikdy všetci nezhodneme tak, aby to vyhovovalo všetkým. Tu je práve ten priestor na Vaše pripomienky ktoré sa riešia.
Pri odhlásení nevidieť ani tie obrázky čo som ja nahral :wink: , prihlásený svoj nahratý vidím, atlonove nevidím v jeho téme
skúsil som - toto naozaj nefunguje, bude sa tomu venovať Lopo
... Your browser doesn't have HTML5 support.
Od ostatných čo nahrajú fotky, nevidím ich : Ak chcete odovzdať jeden alebo viacero súborov, vyplňte nasledujúce položky. Your browser doesn't have HTML5 support.
Chybe sa venuje Lopo, on riešil integráciu uploaderu fotiek do fóra
nedaju sa mi nahravat obrazky,co s tym? pouzivam internet explorer 8
Ak chcete odovzdať jeden alebo viacero súborov, vyplňte nasledujúce položky.
Your browser doesn't have HTML5 support.
nezobrazuju sa mi obrazky v dnesnych prispevkoch.napr. dnesne obrazky co nahral elefant vo svojom vlakne v architekture
Rieši Lopo
Chýba mi tu na spodku tlačítko "Návrat na obsah fóra", ktorý je nahradený návratom do témy, ďalej chýba tlačítko "Označiť všetky témy ako prečítané" ,
Tlačítko "návrat na obsah fóra" doplníme do spodnej časti.
....okrem toho písmo na LCD monitore je také nijaké, polotučné, polochudé (1920x1080) a keď to zväčším, tak je všetko moc veľké, prekrývajú sa mi tie kocky, či čo to má predstavovať...
Preberieme si to ,mne sa pri rovnakom rozlíšení kocky zobrazujú vpohode

1) ako sa dostanem späť na fórum? zatiaľ to vyzerá, že mi odíde kolečko na myši, keď zakaždým budem musieť skrolovať navrch
Doplníme dole tlačítko "návrat hore"

2) nejde mi odoslať PM-ka
Fatal error: Uncaught exception 'Twig_Error_Loader' ........
Toto vyskúšaj prosím ešte raz, nikto podobnú chybu nehlásil, možno si mal ešte čosi zo starého fóra v cache...
Ahoj, zdá sa, že linky z url tagu neotvára do nového tabu, ako to bolo v starej verzii, inak zatiaľ OK.
m.
Vpravo hore klikni na svoju ikonku > Moje nastavenia > Predvolby > Upravit zakladne predvolby > Otvarat externé linky v novom okne

Ostatné pripomienky sa dajú zhrnúť do jedného :
CHCEME SPÄŤ NAŠE FÓRUM
...The one who finished the Kriegslok.....................|Blog||Gallery

Marcin Jakubiec | 51
Name: Viking_BB

Postby Marcin Jakubiec » 25 Sep 2015 07:40

Nový dizajn sa mi nepáči - je to škaredé ako Windows 8, dávam prednosť LINUX :scorn: :shocked:
S pozdravom z Českej republiky :)
Hrdý majiteľ kartonowakolej.pl
Hrdý účastník Bielska Strefa Modelarska

Ing. Spendlik | 44
Name: Tomáš

Postby Ing. Spendlik » 25 Sep 2015 07:50

Ja som mega spokojný :) Vzhľad sa mi páči, responzivita super. Chalani klobúk dole, skvelá práca.

Mám len jedinú UX pripomienku (už som to raz spomínal) a to je veľmi malá plocha pre kliknutie / ťuknutie prstom na odkaz k poslednému neprečítanému príspevku. Teraz je tam taká malá "fajka" v krúžku. Pre desktop je to postačujúce ale na mobile s menším displejom je to vcelku peklo trafiť. S phpBB som sa nikdy nehral, nepoznám teda presne štruktúru šablón, ale predpokladám, že je to záležitosťou CSSka a nemal by to byť problém upraviť :)

Matej | 38
Name: parkourista

Postby Matej » 25 Sep 2015 07:51

podla mňa to nie je zlé..zvykol som si na papierovemodelarstvo.sk, potom na papermodelers v predchádzajúcej verzí, zvyknem si aj na toto..verím tomu, že keď to bude dokončené a vyladené bude to super.. :big smile:
Aktuálne: ZIL 131 AC40

Hotovo: BAT-M / A-10 Warthog

Return to “Novinky a oznamy // News & Announcements”