TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Fórum - Update fóra - phpBB3.1.x

Moderator: Fito

Roman | 53
4K+
Name: Roman

Re: Update fora - phpBB3.1.x

Postby Roman » 27 Sep 2015 08:25

teraz pozeram cez prehliadac opera.obrazky uz vidim. ale nahravat obrazky stale nemozem
pridavat prilohy mozem. nedalo by sa spravit aby sa obrazok nahral ako priloha ktora sa potom zobrazi v prispevku,tak ako to maju spravene na modelforume?
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php? ... &start=990
Last edited by Roman on 27 Sep 2015 08:59, edited 1 time in total.

Štefan Húska | 44
2K+
Name: Štefan Húska

Postby Štefan Húska » 27 Sep 2015 08:42

Prepáčte chalani, chcem sa vám ospravedlniť za včerajšok lebo som bol totálne naštvaný až som zúril :-( no vyspal som sa z toho amoku a mrzí ma to. Chcel by som napísať nejaké postrehy bez hnevu a nadávok tentokrát :-(
skúšal som upraviť súkromnú správu a dá sa to iba raz, druhý raz už tam tá ikonka na úpravu správy nebola.
Staré správy sa nedajú vymazať, mám síce nastavené automatické vymazanie keď je pamäť plná ale keď chcem zachovať dôležité správy, síce staré ale dôležité, a novšie nedôležité dať preč tak tam nieje tá možnosť, len označiť a exportovať dakde do preč :death:
Pred vláknom nieje napísané kto ho založil, je tam len že kto tam posledný odpovedal.
V hlavných témach sú podtémy, napr. automobily majú podtémy športové vozidlá, nákladné a pod. a na starom fóre boli pekne vypísané na hlavnej stránke, nedalo by sa to spraviť tak isto ako bolo na starom?
Budete sa ešte venovať aj mobilnej verzii?Keď dostanem správu tak ani o tom neviem (teda na mobilnej verzii), nedalo by sa spraviť taký ten dvojfarebný štvorček že keď nemám správu tak je to šedé a keď mám správu tak je to tmavomodré? Lebo na modilnej verzii sú všetky tie štvorčeky ktoré sú na normálnej v pravom hornom rohu vopchaté do jedného modrého štvorčeka s tromi bielymi pásikmi a nič mi to nehlási, neviem ako to reaguje na normálnej verzii. Ozaj nedala by sa mobilná spraviť presne tak ako normálna verzia? To len tak bai the way, keď bude normálna v poriadku tak doriešiť mobilnú.
A ešte raz sorky chalani a držím vám palce.
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu

Brzdič | 40
2K+
Name: Ondra

Postby Brzdič » 27 Sep 2015 11:56

Pánové promiňte, ale tohle se nepovedlo. Je to neuvěřitelně nepřehledné, tváří se to jako Windows 8, spousta čtverečků a obdélníčků, ale užitná hodnota nulová. Né každá modernizace je k dobru.

Nemám nejmenší tušení jestli jsou na DFku nějaké nové příspěvky, protože to vše svítí stejnou barvou. :beat brick:

group b | --
2K+
Name: Tomáš

Postby group b » 27 Sep 2015 16:39

pravděpodobně makáte jako včelky na vylepšeních, jinak si neumím představit, že na Mozile se mi stránka nahrává 7 minut, na google se vůbec neotevře a to přitom včera chodilo bez problémů.
kolega mi odpověděl, že mám v mozile a google jiný font. Vůbec nechápu o co jde, kde by se to mělo přenastavit.
moje webové stránky kde naleznete mojí tvorbu - modely nejen automobilů | za obzorem

paluso | 50
Name: Pavol

Postby paluso » 27 Sep 2015 17:45

Pánové promiňte, ale tohle se nepovedlo. Je to neuvěřitelně nepřehledné, tváří se to jako Windows 8, spousta čtverečků a obdélníčků, ale užitná hodnota nulová. Né každá modernizace je k dobru.

Nemám nejmenší tušení jestli jsou na DFku nějaké nové příspěvky, protože to vše svítí stejnou barvou. :beat brick:
Brzdič, trafil si to. Stále som premýšľal čo mi to pripomína.
Každopádne, na vzhľad sa dá zvyknúť. Čo mi vadí je, ale to čo spomína aj brzdič, že sa v tom vôbec neviem orientovať. Tiež neviem jednoznačne identifikovať nové príspevky.

paluso | 50
Name: Pavol

Postby paluso » 27 Sep 2015 17:51

Brzdič, trafil si to. Stále som premýšľal čo mi to pripomína.
Každopádne, na vzhľad sa dá zvyknúť. Čo mi vadí je, ale to čo spomína aj brzdič, že sa v tom vôbec neviem orientovať. Tiež neviem jednoznačne identifikovať nové príspevky.
Čo sa týka prehliadačov nemám problém. Kedže neustále potrebujem testovať naše sharepointy, tak používam prakticky všetky najrozšírenejšie prehliadače. Nemám problém s prehliadaním stránok pod Firefox 41.0, Chrome 45.0.2454.101, Internet Explorer 11, Opera 32, Safari (ios 9).

group b | --
2K+
Name: Tomáš

Postby group b » 27 Sep 2015 22:07

klucí už mi to zase běží :wink:
moje webové stránky kde naleznete mojí tvorbu - modely nejen automobilů | za obzorem

serpens | 43
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 27 Sep 2015 22:56

Tak dnes som sa hral s Topic listom - na starom fore to bolo vidno po "Architekturu" teda aspon u mna, teraz to je vidno po "Zeleznicnu", co je o jeden riadok menej, ked s tym skoncim bude to minimalne po tu "Architekturu". Farbicky neskor. Ked sa doladim Topic list, tak pojdem na Header a potom prezeranie prispevkov. Ked sa spravia velkosti, potom pojdem na farby. Ked budu farby, potom sa pojde na nejaku mensiu funkcionalitu.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

Fito | 51
Admin
Name: Fito

Postby Fito » 28 Sep 2015 08:15

Tip: Od dnes by už mali chodiť aj mailové notifikácie na SSky a príspevky vo vláknach, ktoré sledujete.
...The one who finished the Kriegslok.....................|Blog||Gallery

Fito | 51
Admin
Name: Fito

Postby Fito » 28 Sep 2015 10:51

Dovolím si opäť spísať zoznam vecí, ktoré ste hlásili ako nefunkčné a ktoré nemáme doriešené :
Report
Stále nie je možné nahrávať fotky do tém, v ktorých je zakázané zakladanie vlákien, týka sa to sekcie Skupinové objednávky, E-shopy, novinky a oznamy - rieši Lopo
V sekcii "MODELY" by vkladanie fotiek malo fungovať bez problémov.

Čo sa grafickej stránky na PC týka, Serpens na to stále pracuje a malo by to byť už o poznanie lepšie, ako cez víkend. Farby Fóra sú výraznejšie, zmenšila sa výška ikon a zmizol zbytočný voľný priestor.
Ešte stále sa v tom vŕta, tak sa to ešte bude drobne meniť.

Zobrazenie "subfor" a hlavnej stránke - sme dočasne skryli, aby sme ušetrili miesto. Po doladení grafiky to pridáme nazad.
Do spodnej časti je potrebné pridať odkaz na návrat na obsah fóra.
Opraviť tlačítko "tipy a triky" - nedá sa kliknúť na tú ikonku
Doplniť tipy a triky - nefungujú odkazy

Roman - stále ti nefunguje nahrávanie fotiek ??, ak áno ,tak mi prosím napíš do SSky čo presne, doriešime.

MOBIL:
v mobilnej verzii nie je po stlačení tlačítka "zobraziť nové príspevky" link na posledný príspevok, dá sa ísť iba na poslednú stranu vlákna.
To by malo byť asi všetko, čo som si poznamenaj z tohoto vlákna.
Ak máte ešte nejaké pripomienky, smelo hláste, ale podľa možností konkrétne informácie, ...
...The one who finished the Kriegslok.....................|Blog||Gallery

Return to “Novinky a oznamy // News & Announcements”