TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Fórum - Update fóra - phpBB3.1.x

Moderator: Fito

atlon | 48
Pán laserov
Name: attila

Re: Update fora - phpBB3.1.x

Postby atlon » 02 Oct 2015 16:59

Hej, na starom sa dalo mazat aj tu sa to da, ale obmedzil som ten limit na 2hod. To je myslim OK doba na to, aby si clovek uvedomil, ze spravil taku chybu, ze by musel zmazat cely post.
ja len kvôli tomu, že keď si upravujem e-shop, aby som vedel vymazať nejaké príspevky (napr. keď skončí zbierka, aby mi to tam nezaberalo miesto a nemýlilo to :wink: ) ale nevadí, šak ti potom napíšem poprípade nahlásim ten príspevok a zmažete ho :victory:
Nie obrazky este nie su dokoncene, lopo sa to mu este bude venovat. Atlon - zmaz v tej ceste v imgpl tagu =1
už som to inak poriešil :big smile: síce ma už bolí chrbát z toho ako sedím za PC ale je to super aj takto :wink:

ináč, perfektná práca chalani !!! už som si zvykol a PÁČI SA MI NOVÝ VZHĽAD !! :big smile:
Armin is the best

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Postby terenkoza » 02 Oct 2015 17:57

Halo :victory:

Pani zvykam si a nejde mi to. Asi to bude vekom... :-(
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

serpens | 42
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 02 Oct 2015 18:33

A s cim mas najvacsi problem?
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Postby terenkoza » 02 Oct 2015 18:49

Halo :victory:

Vzhlad... Stale je to pre mna tazko citatelne, obtiazne sa orientujem... Vela veci prehliadam.... A nebavi ma tak, ako ma bavilo stare forum.
Neviem, mozno odlisit fonty na nadpisy, podpisy a samotny text prispevkov. Mozno zmenit oddelenia prispevkov... Proste mi to pride ako tabulka v exely, alebo oracle databaza... Namakane, ale nic nevidis, kym nehodis filter...
Mozno zafarbit butony...
A citujem katku: "nejake divne to je ci co - predimenzovane".

Ale nevzdavam to ako niektori a stale si zvykam :victory:
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

sako1 | 48
Name: Miro

Postby sako1 » 02 Oct 2015 19:28

No, Oracle - záleží od toho, akým nástrojom tam čumíš :P
Ja oceňujem, že namiesto tých dvoch tmavomodrých čiar v príspevku je už iba jedna biela oddeľujúca podpis.
Well done, dizajn by som už nemenil.

m.

Trak-Tor | 54
2K+
Name: Juraj

Postby Trak-Tor » 02 Oct 2015 19:30

Daj tomu čas. Vieš ako dlho sme si my zvykali na tvoje nekvalitné fotky? A sme tu... :P
-- Ani budúcnosť už nie je to, čo bývala... --
Moja galéria

pet1972 | 53
Name: Peter Kováč

Postby pet1972 » 02 Oct 2015 19:41

.... Vieš ako dlho sme si my zvykali na tvoje nekvalitné fotky? A sme tu...
:haha: :haha: :haha: :victory: :victory: :victory:

Toto si trafiiiil

Ja len pripomienku k Foto mesiaca...ja by som ho prijal na mieste odpočtu, alebo v headeri.... keď prídem na stránku a idem sa prihlásiť, tak Foto mesiaca nevidieť celé nakoľko je až pod odpočtom a prihlasovacím oknom.

Filip.TO | 39
Name: Filip

Postby Filip.TO » 02 Oct 2015 19:45

No ja sa pridám tiež. Mne sa to páči - dlho som si nezvykal, funguje to presne tak ako staré fórum, akurát je tu oveľa viac možností, rýchle odkazy sú super, profil je tiež vynikajúci. A skutočne dávam všetky palce hore za ľudí ktorý to tu manažujú, neviem si ani predstaviť že by som to popri mojej práci zvládal. Dneska je v móde sťažovať si, myslím si že je zbytočné nariekať za starým vzhľadom, mne ten systém fungovania príde fakt o dosť lepší, staré fórum bolo jednoducho za zenitom ako Pierce Brosnan v jeho poslednej bondovke. A navyše so sekciou "tipy triky" keď to porovnám z českým fórom tak sme sa ako vytiahli :victory: . Ja len ďalej verím a dúfam že sa nájdu aj naďalej ochotný administrátori, ktorí budú ochotní investovať svoj vzácny voľný čas na papierovú modelarinu.
Ak môžem mať jednú technickú: na ten text si trochu zvykám - tie tmavomodré nadpisy na bledomodrom podklade sú čitateľné ale pôsobia nevýrazne, príde mi to také bledé na príliš bledom, ale na mobile to zobrazuje vynikajúco.
Jediné čo mi skutočne vadí je logo bez hesla - JEDNOZNAČNE PAPIER !! :)
Hotové: BMW M3 GTR /W.M.C./ 1:25 Wirbelwind /GPM 284/ 1:25
Na stole: MPR + scratch 1:140
Pozastavené (do času): Aston Martin DBR-9

Foxy | --
Name: Foxy

Postby Foxy » 02 Oct 2015 21:23

mne sa nove forum paci, je prehladne, farebnost je skvela..ocenujem pracu adminov!!

Ing. Spendlik | 44
Name: Tomáš

Postby Ing. Spendlik » 03 Oct 2015 07:02

Tak ja som vám to už raz pochválil a urobím tak znova. Chalani skvelá práca.

Mám ešte jednu UX pripomienku - resp. úvahu na zamyslenie. Možno by nebolo zlé spraviť tlačítko odpovedať (vo vláknach) výraznejšie. Teraz je to klasicke tlačítko, ktoré sa ľahko prehliadne. Keďže diskusia je to, čo hýbe každé fórum a odpovede sú teda nástrojom na diskusiu, je pre fórum tlačítko "odpovedať" asi to najdôležitejšie (aj keď sa o tú prvú priečku bije s tlačítkom "založiť nové vlákno") - rovnako, ako je pre e-shop podstatné tlačítko "kúpiť ". Takže by som sa k nemu tak aj správal - zvýraznil ho o niečo viac.

Return to “Novinky a oznamy // News & Announcements”