TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Pomoc

Vojta Č. | 48
Name: Vojta Čaban

Re: Pomoc

Postby Vojta Č. » 12 Oct 2015 13:23

Já mám pár souborů na www.mediafire.com a to mi downloady počítá. A vůbec je to docela dobrý.
Když se regneš tudy, přihodíš mi giga navíc ;) ;) ;) -> https://mfi.re/?fpn6130
Když se regneš přímo tam, tak mě to nenaštve, protože jich tam mam stejně 50 ;) :P
Vedel by niekto poradiť server alebo úložisko, kde by sa dali nahrávať súbory a bolo by pri tom aj počítadlo. Niečo podobné ako tu na fóre.

pisho66 | 42
Name: Martin

Postby pisho66 » 12 Oct 2015 14:55

Vďaka Vojto :victory:
Nie je dôležitý cieľ, ale cesta.

lowi | 45
Name: Vilo

Postby lowi » 20 Oct 2015 14:52

Nazdar hoši...

Dáky malý, šikovný program na hromadné odosielanie mailov ?? nemám s tým skúsenosti... tak ak je dakto múdrejší... Dík...

sony | 41
2K+
Name: Martin Seemann

Postby sony » 20 Oct 2015 15:47

spamista :haha:
Papierový člen plastikového klubu

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 20 Oct 2015 16:57

:: mení si emajlové adresy ::
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Ali | 56
Name: Ali

Postby Ali » 20 Oct 2015 20:49

Syn sa chystá robiť ročníkový projekt - výdajný automat ovládaný Arduinom. V princípe to bude nejaký podstavec, na ktorom budú uložené akože výrobky, ktoré bude snímať kamera a po výbere konkrétneho výrobku mechanická ruka "vyboxuje" výrobok do výdajného koša. Rieši alternatívu, či bude pevný podstavec a pohyblivá kamera, alebo bude kamera pevná a podstavec bude posuvný. Potreboval by som nakopnúť - poradiť nejaký obchod, prípadne stavebnicu (niečo na spôsob Merkur), kde by sa dali zohnať mechanické diely - vodiaca tyč, podstavec/úložná plocha, ozubené koliesko, ozubený remeň, rameno, držiak, .....
Budem vďačný za každú radu.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 20 Oct 2015 20:51

fischertechnik, alebo lego by nemohlo byť?
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Vojta Č. | 48
Name: Vojta Čaban

Postby Vojta Č. » 21 Oct 2015 10:34

Lego, případně Technic varianta je samozřejmě elegantní, jinak kdyby se nebál e-baye, tak klíčové slovo je Meccano, případně Meccano compatible (což posléze obšlehli jako Merkur). No a Číňani to zase obšlehli od Meccana a tak to mydlej za lacino jako všechno...
Anebo holt jít s dobou a navrhnout si to sám ve 3D a nechat si to někde vytisknout ;)

atlon | 48
Pán laserov
Name: attila

Postby atlon » 21 Oct 2015 20:35

VYRIEŠENÉ !! Chlopy, nájde sa niekto kto by bol ochotný mi preskenovať totie oné , na koleso GaZ-66 od W.M.C. ? najlepšie do pdf :wink:

vopred vďaka :victory:
Armin is the best

pisho66 | 42
Name: Martin

Postby pisho66 » 06 Nov 2015 21:49

Vedel by niekto poradiť kde by som našiel približnú cenu poštovného z Holandska na Slovensko?
Nie je dôležitý cieľ, ale cesta.

Return to “Rest room // Rest Room”