jmenuji se Jakub, možná mě někdo bude znát z českého fóra, kde jsem také registrován pod stejným nickem.
Je mi 28let a jsem vyučený zedník a obkladač, této profesi se věnuji již cca 10let a z toho asi 6let jako živnostník. Mám krásnou drahou polovičku a 15ti měsíčního syna. K modelařině jsem se dostal již v dětství, když můj otec lepil různé modely z ABC a samozřejmě jsem si to chtěl také zkusit
Začínal jsem bojovou technikou, různé tanky a vozidla, pak i domečky a závodní automobily, no prostě od všeho něco, jen kvalita byla hrozná, ale co, bylo mi 8, takže asi nic zvláštního
Pak přišla puberta a modelaření šlo k ledu asi na 13let, až jednou jsem si doma probíral staré věci a našel pár modelů, které byly ještě ve 2D a řekl si, že bych je mohl zhmotnit a zkusit jestli ještě něco dokážu slepit. No a ono to šlo, sice děs a hrůza, ale nějak jsem do toho spadnul a začal se pídit po modelech z ABC a zjistil jsem, že papírové modely šly opravdu kupředu, co do kvality, tak složitosti a nemohl uvěřit tomu, že to jde slepit a tak jsem si pořídil první model od RW a to Tatru 815. V ten samý čas jsem se zaregistroval na české fórum a začal prezentovat své stavby.
A to je pro začátek asi vše, tak snad brzy se odhodlám otevřít nejaký report i zde na fóru
Zatím se mějte všichni fajnově a ať se Vám daří Jakub.