TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Recenzie - fifik

Moderator: Trak-Tor

diesel92 | 33
Name: Martin

Re: Recenzie - fifik

Postby diesel92 » 01 Nov 2015 14:38

CZ Riksa už vyšla, Fifik 11/2015. :big smile:
Btw: už je doma,je perfektná
Modelar - Skuseny zaciatocnik:)

Laco | --
Name: Ladislav

Postby Laco » 22 Nov 2015 21:44

Srdečný pozdrav Vám všetkým. Veľmi rád by som vám posunul pár noviniek, ale neviem vložiť obrázky a bez toho to považujem za príliš suché. Na avízovanej knihe sa usilovne pracuje. Prepisujú a prekladajú sa texty atp. Som veľmi rád, že Michal A. to stihol a tak nebude chýbať medzi ostatnou papierackou pospolitosťou. Skrátka všetci moji priatelia sa stretnú v jednej knihe. Obálka bude zrejme zelená ! (Bola už modrá, červená ...)

Váš Laco - BaJ

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 22 Nov 2015 22:11

na obrázky sa teším, možno sa akurát na tom niečo robilo, občas to blbne, ale potom to zase ide nahrávať... teda väčšinou a z PC windovsu, mobily, tablety a linuxáci majú problémy, ale im zase išlo vkladať obrázky aspoň ako prílohy
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Laco | --

Postby Laco » 23 Nov 2015 20:20

"Toudi" díky za reakciu. Mne tam vyskočí text, že mám vyplniť akési položky, ktoré tam samozrejme nenachádzam.
Neviem či niečo robím "blbě", alebo to jednoducho neviem.

Laco - BaJ

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 24 Nov 2015 14:25

možnosti riešenia sú 2, kým to prečítate, tak možno aj 3

1) bude to už úspešne vyriešené a nahrať obrázky do galérie pôjde

2) mne v tejto sekcii tiež nejde nahrať obrázok, ale v stavbách modelov áno, takže niekde stačí akože začať písať príspevok/novú tému stavby, nahrať tam obrázky, skopírovať linky sem a príspevok/tému neodoslať (robím bežne, keď chcem poslať obrázok niekomu v súkromnej správe)

3) obrázok sa dá nahrať samozrejme aj inam, napr. http://www.postimage.org a sem dať len link (Náhľad pre fórum (1)),
ešte teda treba zaškrtnúť (ak nieje), že to nieje Obsah pre dospelých, ale že je bezpečný (ak je :wink: )

Image

používal som to ešte na fóre PM.sk a som veľmi rád, že to vyzerá stále rovnako a funguje to bez problémov :victory:
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

serpens | 42
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 27 Nov 2015 12:15

Tebe by som mal tu bodku zmenit na samaritan :wink:
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

Laco | --

Postby Laco » 29 Nov 2015 19:00

Takže kolegové, srdečná vďaka, viac to rozmazávať nebudem. Na december si objednali vláčik, tak som vybral 350-tku, mala by byť v kombinácii s betelhemom od "juraing-a". Niečo maličké som pripravil i na voľno - web. Na stole mám ďalšiu srdcovku, ale tu dám asi na leto. Ak sa teda obrázky podarili, napovedia možno viac.

Váš Laco - BaJ

Daniel | 60

Postby Daniel » 29 Nov 2015 20:51

Tedy na tu kývačku se moc těším :victory: . První z motorek, kterou jsem si kdysi zrenovoval a jezdil na ní - takže pro mne tuze velká SRDCOVKA a držím palce, at to klapne :wink:

juraig | --
Name: jurai

Postby juraig » 29 Nov 2015 23:24

Betlehemček putoval so šuflíka, dostal priestor iný. Nevadí... Hádam ešte budúci rok niečo vo Fifíku vyjde. :)
Pre radosť z voľného času, pre potešenie...
Informácie o mojich modeloch: http://www.juraig.ttlitklub.sk
Nájdete ich v časopisoch Fifík, Ohník
a v e-shope http://www.papermodel.eshop-zdarma.cz/i ... gory_id=35

Laco | --

Postby Laco » 01 Dec 2015 22:19

Nového Fifíka ešte nemám, tak neviem čo tam nakoniec bude. Ak tam nebude "juraing-ov" betlehem, tak ten prípadne iný musí byť lepší !?
Začal som pracovať na "februári" a keďže je to zimný mesiac, tak niečo zimné - LIAZ 151 sypač. Pri tej príležitosti som urobil takú malú
inventúru veľkých áut, aby som sa neopakoval, a tak vznikol akýsi "poster".

Laco - BaJ

Return to “Recenzie časopisov // Recenzie časopisov”