TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Auta

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Re: Auta

Postby toudi_sk » 10 Aug 2015 14:45

Tak s podbehom je to zlé. Do toho sa ani klampiarovi velmi nechce, lebo sa nedá vyklepať, len alternatívnym spôsobom (rozvŕtať a navárať a protizávažím vyťahovať...), ale poruší sa tým pozinkovaná vrstva takže :beat plaster: ešteže máte na nových autách havarijnú...
ono je to len asi na 3 miestach trochu pretlačené, ako sa ten kus gúľal pod podbehom

škoda, že nemám DAS poistenie, by možno niečo vysúdili na slovnafte, že to majú také pototo a nemuselo by to ísť z mojej poistky, ale čo už
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

group b | --
2K+
Name: Tomáš

Postby group b » 27 Sep 2015 23:04

Dneska jsme prolomili magickou hranici. Máme najeto přes 1000 km :) A ještě jsme to nikde neodřeli. Zázrak.
moje webové stránky kde naleznete mojí tvorbu - modely nejen automobilů | za obzorem

Brzdič | 40
2K+
Name: Ondra

Postby Brzdič » 28 Sep 2015 16:52

Hele kluci ta pasta na brzdy se nedává na styčnou plochu brzdové destičky a kotouče, ale na brzdové destičky a třmen v místě kde na ty destičky tlačí.
Ono je to dost nešťastně napsané co si budeme povídat :) , ale tohle by měl používat každý servis když mění brzdy. Pasta by měla být na bázi myslím mědi nebo hliníku. :)

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 09 Jan 2016 21:39

no, tak Fitov motor je už dávnejšie odovzdaný jeho paniho späť do kufra, ale keďže som zodral pri frézovaní všetky 3 klinové remene, tak som kúpil nové, ALE ten vrchný, čo poháňa vreteno frézy je naozaj "na mieru", taký nemali, buď o 4 mm kratší, alebo dlhší, tak som zobral dlhší, len problém je v tom, že tam treba presnú dĺžku (omeral som remenice a rozdiel v dĺžke bol 0,5mm), tak som začal v sketchupe čmárať nejaký šponovák... (prvú vec, čo som kreslil, bol silon, ktorý je vidieť dole, na tom je sústruh, aby bol vyššie nad podstavcom, nech sa to dá ľahšie čistiť)

a v rámci prokrastinácie, aby som nemusel lepiť modely, začal som kresliť časti sústruhu, mne už asi kompletne musí zad*bávať, najprv ten bledomodrý priesvitný kryt remeňa (v skutočnosti biely plast) a potom podstavec

a teraz už mám hotového aj koníka

:beat plaster:
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

serpens | 43
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 10 Jan 2016 14:42

Pekne, daj do 25ky a bude z toho pekny doplnok.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 10 Jan 2016 19:02

obávam sa, že to bude trochen malé, on ten sústruh je naozaj malý aj v skutočnosti :haha:

atlon | 48
Pán laserov
Name: attila

Postby atlon » 10 Jan 2016 19:05

čo hovorí?? uráža nás?? :haha: 18x10 mm je akurááááát :victory:
Armin is the best

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 15 Mar 2016 20:19

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Postby terenkoza » 18 May 2016 14:28

T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Postby terenkoza » 25 May 2016 18:55

halo :victory:

pani je hodno prezut uz na letne one ?? :P
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

Return to “Rest room // Rest Room”