TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
ISU 152 /Modelik/ 1:25
Moderator: Oliver
Re: ISU 152 /Modelik/ 1:25
Pekne sa s tym hrajkas, len je skoda, ze z postupu tu nic moc nie je. Takto sa omladina toho moc nenauci 
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
halo
najvyssi, musim sa ospravedlnit, ale napisal som uz na zaciatku, ze to bude kratke. mam asi 6 fotiek. stavba sla rychlo a pomerne jednoducho az na kolesa... ale tak dam este:

najvyssi, musim sa ospravedlnit, ale napisal som uz na zaciatku, ze to bude kratke. mam asi 6 fotiek. stavba sla rychlo a pomerne jednoducho az na kolesa... ale tak dam este:
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
Ja to poznám na 16 : JablkaZoSamorina...ojoj ,, ovocie z juhu na 22 pismen ??
A k tanku? K tanku nič, slabý terenkozovský priemer.
nejake zaujimave natery

http://soviethammer.devhub.com/img/upload/isu152234.jpg
tie biele pasy boli robene rucne stetcom

http://soviethammer.devhub.com/img/upload/isu152234.jpg
tie biele pasy boli robene rucne stetcom
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
Nazdar, hrdzavenie a farbenie, joj ale dobre si sa rozbehol aj dobry model si si vybral 
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu
Musím lepiť kým mám slinu
halo
ano, technika sa vola otocenie, ovocie z juhu na 23 je jablko z dunajskej stredy a ja mam konec!! este podlozku, ale to musim poprosit pana ivanta

ano, technika sa vola otocenie, ovocie z juhu na 23 je jablko z dunajskej stredy a ja mam konec!! este podlozku, ale to musim poprosit pana ivanta
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Hlavne mu neverte ze to tak rychlo zlepil.
Na facebooku stavbu ma uz par tyzdnov
Ake pekne si sa s tým pohral... Zhrdzavelo ti to veru poriadne za mňa sú pásy až veľmi jednotvarne hrdzavé.
Ale ja sa do takeho nerozumiem takže možno to tak má byť...Gratulujem k dokončeniu... 
Ake pekne si sa s tým pohral... Zhrdzavelo ti to veru poriadne za mňa sú pásy až veľmi jednotvarne hrdzavé.