TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
ISU 152 /Modelik/ 1:25
Moderator: Oliver
Re: ISU 152 /Modelik/ 1:25
Marek, nadhera a nechces tam dat take biele cislo, alebo ten pas z hviezdickou...Patina super ako keby bol z bronzu ...gratulujem...
Pekné,
len keby si trošku zapracoval na prezentácii, fotení a komunikácii,
ale to by si nebol ty,
tak nič,
máš to fasa.

len keby si trošku zapracoval na prezentácii, fotení a komunikácii,
ale to by si nebol ty,
tak nič,
máš to fasa.
Halo
Gratulujem k dokonceniu, paradne to je...
Gratulujem k dokonceniu, paradne to je...
Tá hrdza je iný brutál, ešte keby si napísal (a ja pofotil), akým spôsobom si to docielil, aby som aj ja, chlapec z dediny, vedel, ako sa to robí. 
Už teraz sa teším na podložku.
Už teraz sa teším na podložku.
halo
no vazeni slintaci na postupy.... nic z toho neni z mojej hlavy. jednoducho som pajcol miguela chimeneza z videa verejne dostupneho z tytrubkovskej stranky. neviem uz aky to bol link,ale ti co chcete to hravo najdete
ALE!
tu mozem pstup dat ako robim podlozku.
najprv som si nastrihal karton a nalepil na drevennu podlozku. odkreslil som si kde budu pasy a vyrezal diery. tank je sadnuty v trave a pode. tank som prilozil a samozrejme nepasoval. tak som diery zvacsil. po prilozeni tanku som zhrozene zistil, ze som to prehnal. tak som to skusil rozdupat, ale je to len podlozka
diery som dopasoval na paradu.
namiesal som si taku nejaku tmavu zeleno-hnedu farbu a podlozku namaloval. nechal vyschnut. potom som ju natrel zriedenym herkulesom a strihal som na nu vodarenske konope. po zaschnuti som to prestriekal lakom na vlasy a vrchnakom z velkeho herkulesa vyhladil a dostal som toto:

no nevyzera to realne ??
a kto by nevedel ako vyzera konope, tak je to toto:
nebudzeme robic oracie,dame na to sklo a je
no vazeni slintaci na postupy.... nic z toho neni z mojej hlavy. jednoducho som pajcol miguela chimeneza z videa verejne dostupneho z tytrubkovskej stranky. neviem uz aky to bol link,ale ti co chcete to hravo najdete
ALE!
tu mozem pstup dat ako robim podlozku.
najprv som si nastrihal karton a nalepil na drevennu podlozku. odkreslil som si kde budu pasy a vyrezal diery. tank je sadnuty v trave a pode. tank som prilozil a samozrejme nepasoval. tak som diery zvacsil. po prilozeni tanku som zhrozene zistil, ze som to prehnal. tak som to skusil rozdupat, ale je to len podlozka
namiesal som si taku nejaku tmavu zeleno-hnedu farbu a podlozku namaloval. nechal vyschnut. potom som ju natrel zriedenym herkulesom a strihal som na nu vodarenske konope. po zaschnuti som to prestriekal lakom na vlasy a vrchnakom z velkeho herkulesa vyhladil a dostal som toto:
no nevyzera to realne ??
a kto by nevedel ako vyzera konope, tak je to toto:
nebudzeme robic oracie,dame na to sklo a je
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
No vidim tam nejake chlpy z nosa a kde je ta podlozka s travou? 
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu
halo
stefan, lepit nevies, tak sa uc!
uc sa aj podlozky lepit. to nie ze pacnem model na stolcek a tadaaaa. maj kus kultury ked uz nie urovne 
stefan, lepit nevies, tak sa uc!
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
Jaj kvet moj radostny dobre ta sponujem? Ako gumku do gati?
hnevat sa nemusis to bolo zo srandy aby som ta podpichol trochen
neviem preco ale bol som v tom ze ta trava bude daco ako ukazal cerveny, nie takatok zalahnuta
ci to este len budes robit?
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Tank aj s podložkou je pekný a aj stromček máš pekne nasvietený,či?
Daj aj viac foto a samozrejme aj trochen postupu...