TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Diskusia

Moderator: Trak-Tor

Marmat | 38
Name: Martin

Re: Diskusia

Postby Marmat » 09 Jan 2016 23:31

Viac fotiek toho balančného pluhu náhodou nemáš, však.
Ja len, že by som chcel k tej jednej parnej lokomobile dorobiť druhú aj s pluhom. Teda taký je aspoň môj plán do budúcnosti.

P.S. Vďaka za informácie o modeli v aktuálnom čísle Fifika :big smile:

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 09 Jan 2016 23:56

bohužiaľ nie (len väčšie rozlíšenie), ale takto za rok budem snáď zase na východe a možno aj v priebehu roka (v lete), to by malo byť už aj celé múzeum otvorené
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Roman | 52
4K+
Name: Roman

Postby Roman » 10 Jan 2016 09:18

hentake lokomobily su v nitre v polnohospodarskom muzeu,asi 5 alebo 6 kusov.v roznom stupni devastacie.aj ten pluh tam je.

Laco | --
Name: Ladislav

Postby Laco » 12 Jan 2016 21:26

Neviem asi ešte nestihli doplniť "web". Pravdepodobne na leto bude vo FIFÍK-ovi spomínana kultovka Z 226 MS s dodatkami na "webe".

Laco - BaJ

Laco | --

Postby Laco » 02 Feb 2016 22:46

Dnes bude môj pozdrav vám všetkým v podobe oznamu, že kniha sa tlačí. Jedným dychom musím i takto poďakovať všetkým - zúčastneným.
Viem, nebolo to celkom ľahké zostaviť, aj očakávania autorov neboli celkom v zhode, ale pevne dúfam v dobrý ohlas medzi modelármi, ako aj dobrý ekonomický výsledok počinu. Ak sa podarí dosiahnuť nulový variant, bude to dobré a tak možno môžeme počítať s možnosťou vydania ďalšieho pokračovania. Pravdepodobný vizuál obálky prikladám.

Laco - BaJ

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 02 Feb 2016 22:47

paráda, už nech je to vonku :victory:
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

sony | 41
2K+
Name: Martin Seemann

Postby sony » 03 Feb 2016 12:23

určite si ju zariadim :wink: ... predbežný zoznam modelov v knihe by sa nenašiel?
Papierový člen plastikového klubu

Laco | --

Postby Laco » 04 Feb 2016 21:31

Mako by tam byť okolo 40 modelov, od najjednoduchších až po tie zložitejšie. Tematicky tiež by to malo byť pestré, skrátka všetko čo jazdí, lieta a pláva, samozrejme nebudú chýbať ani domčeky i kozmos, či verneovky. Sám som veľmi zvedavý na výsledok.

Laco - BaJ

sony | 41
2K+
Name: Martin Seemann

Postby sony » 11 Feb 2016 12:42

pozerám na stránku Perfekt a kniha sa už dá objednať: http://www.perfekt.sk/knihy-vystrihovac ... ove-modely :P
Papierový člen plastikového klubu

medium | --

Postby medium » 24 Feb 2016 19:19

Kniha už je dokonce v plnohodnotném prodeji. Jen ten seznam co obsahuje, stále nikde. Což je na jednu stranu dobře, protože to znamená, že je toho dost a dost a nikdo se s tím v Perfektu nechce vypisovat. Ovšem pokud by se našel nějaký dobrovolník, co by podal hlášení, vděčných nás bude určitě víc.

Return to “Recenzie časopisov // Recenzie časopisov”