TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Mitsubishi A6M3 model 22 /Orlik/ 1:33
Re: Mitsubishi A6M3 model 22 /Orlik/ 1:33
Ideš super, len pozerám ako sa to MÁ robiť!
Oliver
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
HlavaXXII má pravdu, máš talent
Veľmi pekné a nejaké drobné chybičky (ktoré tam veru nevidím) sa vo finále stratia pri tej excelentnej práci 
Na stole: Kamov Ka-29 /Orlik/ 1:33; KV-2 /free/ 1:25
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80
"An architect's dream is an engineer's nightmare."
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80
Díky chlapi, potesili ste ma...
celkom si zacinam aj na ten hruby papier zvykat, myslel som, ze to bude naprd to ohýbat, ale normalne to ide...
aj ta tlač sa mi pači, ja vlastne ani neviem ci je to laser, ale tvari sa to ako keby to bolo predsa len kusok vpité do papiera, tak neviem - ale leskle to trošku je...
K postupu: ta zadna cast mi uz az tak nelicuje a dokonca je tam aj zla grafika - trošku im to utieklo...
Na tej zadnej výškovke som nevedel utrafit to zelené rebro (odzadu) - ako hlboko ho vsunut - nevsunut, predsa len ta klapka bude spredu obla, tak nech sa trosku zasunie? neviem, navod tejto časti tu neni, este tie lietadla tak nepoznam

celkom si zacinam aj na ten hruby papier zvykat, myslel som, ze to bude naprd to ohýbat, ale normalne to ide...
aj ta tlač sa mi pači, ja vlastne ani neviem ci je to laser, ale tvari sa to ako keby to bolo predsa len kusok vpité do papiera, tak neviem - ale leskle to trošku je...
K postupu: ta zadna cast mi uz az tak nelicuje a dokonca je tam aj zla grafika - trošku im to utieklo...
Na tej zadnej výškovke som nevedel utrafit to zelené rebro (odzadu) - ako hlboko ho vsunut - nevsunut, predsa len ta klapka bude spredu obla, tak nech sa trosku zasunie? neviem, navod tejto časti tu neni, este tie lietadla tak nepoznam

Zdar,
Moc fajnove... Zeby "Vrbovski vitazi"?
Retus a tvarovanie ukazkove, Normalne mam vyhodu, ze lepim aj ine:))
M
Moc fajnove... Zeby "Vrbovski vitazi"?
Retus a tvarovanie ukazkove, Normalne mam vyhodu, ze lepim aj ine:))
M
Zilinsky primat(or) v starej forme. Aj Anicka z Cadecky:)
https://www.youtube.com/watch?v=MaR3eZJEQIs
A dalsi Janko:
https://www.youtube.com/watch?v=BBbQbMWQF1o
https://www.youtube.com/watch?v=MaR3eZJEQIs
A dalsi Janko:
https://www.youtube.com/watch?v=BBbQbMWQF1o
dik, Vrbovský vítazi nam hrali na svadbe...
ale zistil som, co mi na lietadlach ale ozaj nejde...
inokedy vystrihnem, ohnem, zlepim...
ale za posledne dva vecere som tvaroval, prikladal, tvaroval, prikladal a furt nic moc. Ide o tie prechody...
vybral som par celkom normalnych foto, ale detail radsej ani fotit nebudem...
fuuuu, noooo... mam sa co ucit...
a mam taky pocit, ze mi ide prava vyskovka do hora, alebo smerovka do prava? neviem ako mam spravne podla coho drzat rovinu, ale verim ze predne kridla to odhalia...

ale zistil som, co mi na lietadlach ale ozaj nejde...
inokedy vystrihnem, ohnem, zlepim...
ale za posledne dva vecere som tvaroval, prikladal, tvaroval, prikladal a furt nic moc. Ide o tie prechody...
vybral som par celkom normalnych foto, ale detail radsej ani fotit nebudem...
fuuuu, noooo... mam sa co ucit...
a mam taky pocit, ze mi ide prava vyskovka do hora, alebo smerovka do prava? neviem ako mam spravne podla coho drzat rovinu, ale verim ze predne kridla to odhalia...

Dobré to je
Skús aj detaily a zval to na foťak
Uvidíme ako dopadnú moje prechody na IL-ku, lebo predtým na Išakoch som tiež s tým mal problémy hlavne na výškovke a smerovke na krídlach som už nemal taký problém.
Uvidíme ako dopadnú moje prechody na IL-ku, lebo predtým na Išakoch som tiež s tým mal problémy hlavne na výškovke a smerovke na krídlach som už nemal taký problém.
Na stole: Kamov Ka-29 /Orlik/ 1:33; KV-2 /free/ 1:25
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
Ahojte vospolok, ja len toľko že parádne si to zrobil
a ešte toľko že keď budete ktokoľvek dakedy robiť prechody trup-krídlo, tak tie prechody z druhej strany na krajoch prebrúste šmyrgľom 400vkou alebo vodným šyrgľom na autolak skoro do špičata aby tam nebola hrana, tak ako to robí Jolaus
a teším sa na pokračovanie, už nech je to hotové 
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu
Musím lepiť kým mám slinu
Caute,
Pišta kvet moj radostny dobre hovoris... Ja som to aj mal na mysly aj som to cital u Jolausa aj som to chcel vyskusat prebrusit a urobil som to? nieeee...
a tak to aj dopadlo, ale vsetko zle je aj na nieco dobre a dufam, ze sa do buducna poucim...
skusil som si tie klapky, reku nech dokoncim zadnu cast a nemusim sa sem uz vracat a zacina sa to uz podobat na lietadlo...

Pišta kvet moj radostny dobre hovoris... Ja som to aj mal na mysly aj som to cital u Jolausa aj som to chcel vyskusat prebrusit a urobil som to? nieeee...
a tak to aj dopadlo, ale vsetko zle je aj na nieco dobre a dufam, ze sa do buducna poucim...
skusil som si tie klapky, reku nech dokoncim zadnu cast a nemusim sa sem uz vracat a zacina sa to uz podobat na lietadlo...