TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
DU-48B /ORIEL/ 1:25
Moderators: iconmaster, braintech
Re: DU-48B /ORIEL/ 1:25
Rovněž gratuluju k úspěšnému dokončení, ta patina se ti moc povedla
. Člověk by ani neřekl, že se dívá na papírový model.
Gratulujem k dokončeniu, trochu som ti to poslintal v ZA keď som na to pozeral
Hrdza na nerozpoznanie od reálnej 
Na stole: Kamov Ka-29 /Orlik/ 1:33; KV-2 /free/ 1:25
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80
"An architect's dream is an engineer's nightmare."
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80
"An architect's dream is an engineer's nightmare."
Parrada a bude aj podlozka... opusteny valec schovany v utrobach ruskej firmy na horsie casy... na stredku mozme porovnat cistostavbu z farbenim, no ta hrdza je dobra a zaujme ta na kazdom detaile...Nakolko neviem prefarbovat, ja by som v niektorych vystrihovackach prijal duplicitne diel karoserie,ktory by mal v grafike vyriesenu hrdzu a zvolil by sisi ako chces mat model...
Všetko na jedno kopyto ale pozerať sa na to dá.
Terenkoza však sľúbil, že tentokrát načne niečo z iného súdka. A na čisto.
Tak som zvedavý.
Terenkoza však sľúbil, že tentokrát načne niečo z iného súdka. A na čisto.
Tak som zvedavý.
halo
finito na komplet, fotky len z interieru... model bude k videniu na zapade vo zvolene v modelarskom obchode. tu si mozete zakupit aj tehly v roznych mierkach.

finito na komplet, fotky len z interieru... model bude k videniu na zapade vo zvolene v modelarskom obchode. tu si mozete zakupit aj tehly v roznych mierkach.
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
jo a co tak dalsi tank ?? 
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat