Caute,
viem ze asi to tu bolo preberane velakrat ale aky konkretne nitrolak pouzivate? lebo je ich velke mnozstvo a nechcem kupit nejaku blbost dakujem
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pomoc
Re: Pomoc
Momentálne som na internáte tak nepozriem presne ktorý som to kupoval. Ale tuším to mám tento. Keď budem zajtra doma tak pozriem presné podľa toho číselného označenia C10xx.Caute,
viem ze asi to tu bolo preberane velakrat ale aky konkretne nitrolak pouzivate? lebo je ich velke mnozstvo a nechcem kupit nejaku blbost dakujem
Na stole: Kamov Ka-29 /Orlik/ 1:33; KV-2 /free/ 1:25
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80
"An architect's dream is an engineer's nightmare."
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80
"An architect's dream is an engineer's nightmare."
Ja používam presne ten pragomat čo Sumec a úplná spokojnosť.
Nie je dôležitý cieľ, ale cesta.
Chlapi, mám takú drobnosť...
Email na android mobile mi stále ukazuje jednu neprečítanú správu aj keď tam takú nemám...
Už som to prehľadal, premazal staré veci...
Nestretli ste sa s tým niekto?
Nie, že by sa s tým nedalo žiť, ale...
Email na android mobile mi stále ukazuje jednu neprečítanú správu aj keď tam takú nemám...
Už som to prehľadal, premazal staré veci...
Nestretli ste sa s tým niekto?
Nie, že by sa s tým nedalo žiť, ale...
e-mail ci gmail appka? Daj rovno aj android a telefon...
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Skus postudovat - nechce sa mi to cele citat... ale typujem, ze to skonci vymazanimm cache tej appky a zosynchronizovanim - https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z ... 574#M21118
Edit: Sorry to je na sms...
Skus toto - http://forums.imore.com/iphone-5s/27519 ... sages.html"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
No ukazuje mi to v prijatých správach v jednom z dvoch účtov.
Keď to dám zoradiť podľa "neprečítanosti" tak to tam nie je.
Teda ak mám aj iné neprečítané, tak tie sa objavia navrchu, ale vždy jedna chýba.
Aj keď vyberiem všetky správy a označím ich ako prečítané, tak sa nič nezmení.
Akokeby tam bola jedna neviditeľná správa...

Keď to dám zoradiť podľa "neprečítanosti" tak to tam nie je.
Teda ak mám aj iné neprečítané, tak tie sa objavia navrchu, ale vždy jedna chýba.
Aj keď vyberiem všetky správy a označím ich ako prečítané, tak sa nič nezmení.
Akokeby tam bola jedna neviditeľná správa...