TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
VIII. Papierová hvezdáreň /1.- 5.7.2016/ Male Bielice [SR]
Re: VIII. Papierová hvezdáreň /1.- 5.7.2016/ Male Bielice [SR]
U mna plati, ze dojdem v sobotu, ale asi uz doobeda, okolo desiatej az jedenastej. Mozem ostat do utorka, ale ked tam nikoho nebude, ta co uz.
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
páni je tu 80% šanca, že sa ukážam v sobotu aj s mojou polovičkou.
ak sa teda bude dať poprosím myslieť na nás s gulášikom... samozrejme porcie vyplatíme a ak dôjdeme v doobedných hodinách aj s čistením švábky pomôžeme
ak sa teda bude dať poprosím myslieť na nás s gulášikom... samozrejme porcie vyplatíme a ak dôjdeme v doobedných hodinách aj s čistením švábky pomôžeme
Papierový člen plastikového klubu
Sony, mohli ste si to aspon na jednu noc naplanovat a ist az rano, aby ste mali nieco aj z pozorovania...
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Ja prídem zajtra do cca 14-tej hodiny. A naplánované to mám až do toho utorka. Ale keď všetci odídu v pondelok tak sám tam nezostanem.

Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.
Ako sa vlastne prislo k tomu, ze sa ide v pondelok?
Fito
serpens
Jolaus
Johny
Stefan Huska?
Lopo
Petopato?
Iconmaster?
lowi
To len tak na rychlo ludia co by mali byt do utorka (ty s otaznikmi som si nie isty, ale odhadujem ze hej)...
Fito
serpens
Jolaus
Johny
Stefan Huska?
Lopo
Petopato?
Iconmaster?
lowi
To len tak na rychlo ludia co by mali byt do utorka (ty s otaznikmi som si nie isty, ale odhadujem ze hej)...
Edit: Tino, ak by ti nevadila platba na ucet, tak jednu podpisanu by som si zobral...
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Chlopi ma neserte.... Som na pondelok zavrel firmu... to už aj keby sám som tam do utorka ostal...
a prídem v sobotu doobeda... nestíham nič... sezóna sa mi začala... 
Momentálne: STAR 12.185 Moja galéria
nestresuj, budete do utorka
to len na okraj tohoto dramatu som si dovolil malé zhrnutie, ako k tomu prišlo
(všetkému je na vine martin1807
)

(všetkému je na vine martin1807
Ako sa vlastne prislo k tomu, ze sa ide v pondelok?
Zdar chlapi.
Ja dojdem v piatok poobede a budem do pondelka obeda...
Chcel by som sa opytať či by sa nenasiel niekto kto vie ze bude odchadzať prave v pondelok doobeda/ okolo obeda smerom bud na vychod alebo aj žilina či Martin by boli OK..
Dík Martin, že si to spomenul. Pokiaľ bude väčšina z Vás odchádzať v pondelok, myslím, že nemá význam ťahať akciu do utorka. To sa ale dohodneme už na hvezdárni. Ja samozrejme nemám problém. Pre mňa zatiaľ platí až do utorka.
A bude torta?
knihu by som tiež poprosil s autogramom a venovaním, kujééémTento rok budeme aj bez torty, ja ju nebudem vedieť doniesť a pán gulášmajster tiež.
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Jasné, že do UTORKA. To len ako Toudi vraví. Všetko to je Martinova vina
.
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
OK páni. Tak ja som tam zajtra o dvanástej ako na koni.